Apartamente LavicaPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 965 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Descoperiți perla apartamentelor croate - Apartamente Lavica! Apartments Lavica este numele unui complex de apartamente unde sub numele de Apartamente Lavica am condus o companie care administrează apartamente familiale. În timpul șederii în apartamentele deținute de noi, vă vom oferi ospitalitate 24/7. Aveți încredere în noi și fiți oaspeții noștri. Vă veți îndrăgosti de liniștea pădurii noastre de pin și veți deveni oaspeții noștri obișnuiți. Apartamentele sunt situate la 50m de pietricele - plajă din beton, toate au aer condiționat, WI-FI și parcare. Apartamentele au TV prin satelit, mini bucătărie echipată cu toate ustensilele, frigider, cuptor cu microunde și aparat de cafea. Fiecare apartament are o zonă de luat masa, baie și balcon. În partea de sus a clădirii se află un mic parc cu mese și o zonă de grătar. În fața zonei de recepție se află o mică pădure de pini cu bănci și vedere la mare. Portul sportiv este la 500 de metri, iar la 10-15 minute de mers pe jos există multe baruri, restaurante sau divertisment pentru mare. Acordăm o atenție deosebită igienei (gratuit Korona).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul include: prosoape și lenjerii de pat, electricitate, apă, aer condiționat, TV prin satelit, curățare înainte de check-in, parcare, hârtie igienică, detergent și săpun la sosire. Taxa de turism nu este inclusă în preț. Se plătește la înregistrarea oaspeților la sosire și este: 2Eur pentru adulți, 1Eur pentru copiii între 6-12. Spuneți-ne prin e-mail că doriți să rezervați cazare cu noi. Vă vom „rezerva” cazare pentru dvs. și vă vom păstra o rezervare în 24 de ore. În această perioadă, ar trebui să ne trimiteți o copie a plății la e-mail-ul sasa1horvat @ gmail. com pentru a confirma rezervarea. Condiții de plată: 25% avans în cont: Apartamente Lavica doo, Strožanačka cesta 82, 21312 Podstrana, OIB: 40122793169, Privredna banka Zagreb dd SWIFT: PBZGHR2X, IBAN: HR54 2340 0091 1103 7562 0.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Diferența dintre suma de la avans și prețul complet este percepută la recepție la sosire și check-in. În caz de anulare, se aplică următoarele condiții: cu până la 60 de zile înainte de începerea termenului: rambursare de 95% Cu 59-30 zile înainte de începerea termenului: rambursare de 50% Cu 29-0 zile înainte de începerea termenului: rambursare de 0%. Prețurile în funcție de perioadă includ 15-25% reducere - NOU ÎN APARTAMENT! Reducere suplimentară posibilă pentru sejururi mai lungi. Check-in: de la ora 16:00 în ziua sosirii Plecare: până la ora 10.00 din ziua plecării Anunțați-ne în caz de nevoie pentru check-in anticipat sau check-out tardiv. Putem aranja totul! La primirea plății, în conformitate cu condițiile GDPR, vă vom trimite un formular de înregistrare a oaspeților pentru a accelera procesul de înregistrare la sosirea dvs. Bine ati venit!
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Casino: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Apartamentele sunt situate pe o parte ridicată a satului înconjurat de vegetație autohtonă mediteraneană. Avem apartamente de tipul: STUDIO marime 25m² pentru 4 persoane (2 2). O DURĂ 40m² pentru 4 persoane (2 2). DOUĂ CAMERE 45m² în dimensiune pentru 5 persoane (4 1). Trei dormitoare dimensiune 50m² pentru 6 persoane (5 1). La sosire, vă vom prezenta programul agenției noastre de turism partenere. Dacă doriți, vă putem ajuta să vă planificați vacanța cu diverse excursii, activități și experiențe, când în funcție de vreme puteți decide ce doriți. Oferim un program bogat din oferta excursiilor hedoniste, a vacanțelor active sau de agrement. Vă stăm la dispoziție pentru a vă face vacanța de neuitat cu o ofertă unică de excursii personalizate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lavica
Saša Horvat Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Sunt implicat în turism de mai bine de 20 de ani. Știu că este cel mai bun oaspete - un oaspete fericit! Activitatea de cazare este o afacere de familie și întreaga familie participă la îngrijirea oaspeților și la cazare în apartamente. Suntem disponibili pentru fiecare oaspete 24/7. Bine ati venit!

Apartamente Lavica listare a fost vizualizat de 17230 ori de la 15.06.2020.