Apartamente MateoPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Podstrana și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Riviera - Podstrana - Apartamente Mate sunt situate în Podstrana. Va oferim un apartament spatios de doua camere pentru 6 persoane. Apartamentele au două dormitoare, unul cu pat lovituri, unul cu două paturi, o cameră de zi cu canapea extensibilă pentru două persoane. TV - SAT. Apartamentul are un balcon spațios, cu vedere la terenuri de fotbal, care sunt situate peste drum de casă și care sunt disponibile pentru recreere și sport. În casă aveți acces Wi-Fi gratuit Această suită include o bine echipată cu ustensile de bucătărie și fierbător de apă și un frigider, aparate pentru copt și gătit. În cadrul casei există o parcare păzită. În baie aveți un duș.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă vă decideți să rezervați cazare cu noi va rugam sa ne contactati prin e-mail sau SMS mesaj și vă vom trimite numărul de cont la care va plăti un depozit pentru apartament. Când ai venit aici, veți plăti restul de bani.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartamentul are aer condiționat și este inclus în preț. Frumoasa plajă de pietriș cu nisip este de numai 400 de metri de la noi, și orașul Split, 5-6 km. Cel mai mare centru comercial City unul dintre Split este la numai 2 km de casa noastră. Comerțul cu consumul de 150 m de casa, farmacie 400mA teren de golf la 800 de metri de casa noastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mateo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Vitez, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2019
vizitatori

Apartamentul este curat, ordonat și toate informațiile furnizate sunt corecte. Serviciul de gazdă este excelent. Cu siguranta recomand apartamentul. Ivica, Cavaler.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Mateo Apartmani Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie care oferă cazare în propria lor casă. În casa avem două apartamente într-o liniștită și nu prea zgomotos în subpagini.

Apartamente Mateo listare a fost vizualizat de 15903 ori de la 27.03.2017.