Apartamente AnetaBrač Postira - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Aneta
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Beograd , Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
O experiență minunată

Toate laudele pentru proprietarii apartamentului: de la amenajare, bun venit, prin dotarea apartamentului și igiena până la informații despre evenimentele actuale din Postira. A fost foarte convenabil pentru copii și pentru mine pentru că plaja este la două minute de apartament, totul este ca în fotografii, iar fiecare detaliu din camere este proiectat funcțional. Plaja îndeplinește diferite criterii: copiii pot sări de pe debarcader în mare, pot închiria un vultur sau o hidrobicicletă, te poți bucura de liniște puțin mai departe pe stânci, iar cafeneaua de pe plajă este discretă și oferă servicii excelente. Locația apartamentului este excelentă, parcarea este foarte aproape, totul este confortabil și liniștit. O plimbare de cincisprezece minute de-a lungul mării duce în centru. Plaja de nisip din Lovrečina este la zece minute de mers cu mașina, iar Zlatni Rat este la 50 de minute. Din portul de feriboturi din Supetar, se ajunge cu mașina la 15-20 de minute prin umbra pinii. De asemenea, este ușor de obținut, iar ca mamă solo a doi copii (12 și 8 ani), nimic nu mi-a fost greu sau complicat să găsesc sau să mă deplasez pe insulă cu copii. Postira este o alegere ideală atât pentru o vacanță liniștită, cât și pentru o vacanță activă, deoarece are o poziție convenabilă pe Brač, iar locul în sine este foarte fermecător și are o culoare frumoasă a cerului la amurg. Era important ca copiii să aibă o conexiune WiFi bună, iar noi am avut asta și, una peste alta, ne-ar plăcea să revenim anul viitor și să aducem prieteni. Mulțumim familiei Jelinčić pentru ospitalitate.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2019
Recomandare specială

Apartamentul în care ne-am cazat era exact așa cum este descris, bine echipat, îngrijit și curat, cu o terasă frumoasă și vedere la mare și plajă, care se află la doar un minut. Poziția apartamentului oferă o vacanță activă pentru înot, mers cu bicicleta, plimbări pe malul mării, dar și o vacanță liniștită pentru cei care o doresc și le-am recomanda astfel de cazare tuturor Gazdele sunt extrem de ospitaliere și de ajutor și încearcă să satisfacă toate dorințele și nevoile oaspeților.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marko Jelinčić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Aneta listare a fost vizualizat de 51090 ori de la 09.12.2015.