Apartamente PerlaPrizna - Kvarner

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Prizna și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Plaja se află în apropiere de casa (40 m). În apropierea imobilului se află plaja (distanta de la casa este la o plimbare de 3-4 minute)! Fiecare dintre apartamentul nostru are o suprafata de 50 de metri pătrați. Apartamentele constau dintr-o bucătărie, living, baie, dormitor si doua terase (una cu vedere la mare și una cu vedere la grădină, măslini și munți). La dispoziția dumneavoastră: Internet, aer conditionat, gratar, ceainic, filtru de cafea, TV prin satelit, TV, 2 terase, șezlonguri, umbrele de soare, loc de joaca pentru copii, cabină de duș în aer liber, parcare în imediata vecinătate ... In spatele casei este un spațiu pentru socializare cu gratar. Ea admite că este un loc mic, care oferă pace, marea limpede, evadarea din blocajele în trafic. Se pot practica înotul, mersul pe jos, cu bicicleta, pescuit, scufundări, sau puteți, de asemenea, doar să se relaxeze și să facă plajă. Ea recunoaște că există între Karlobag și Senja, cu care se confruntă insula. De la recunoscut foarte ușor poate merge vizita: Lacurile Plitvice, Velebit, Zrće (partid), Zadar, Senj, Karlobag.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
timpul de sosire ideală de 14 ore până la 20 ore. Momentul ideal de plecare până la ora 10. Supliment pentru aer condiționat este de 5 EUR pe zi, un depozit (depozit de garanție) este de 100 de euro. Animalele de companie sunt binevenite în toate apartamentele-cost suplimentar. Pentru rezervare este obligat să plătească 25% din prețul convenit, iar restul numerarului plătit la sosire la unitate.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În apartamentele noastre vă va întâmpina, pentru a primi, de a bea noastre tradiționale și produse alimentare! La dispoziția dumneavoastră: un grătar, ceainic, filtru de cafea, TV prin satelit, aer condiționat, TV, 2 terase, loc de joaca pentru copii, acostare, parcare în apropierea casei, Wi-Fi la Internet ... zâmbet și ospitalitatea noastră va fi la dispoziția dumneavoastră pe durata sejurului dumneavoastră!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Perla
Marinka Rukavina Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna! Sperăm că vă va decide să rămână în apartamentele noastre! Vom depune toate eforturile pentru a face șederea cât mai plăcută cu putință. Va stam la dispozitie! Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, răspundem cât mai curând posibil!

Apartamente Perla listare a fost vizualizat de 11333 ori de la 21.03.2016.