Apartamente FaustPrvić - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Prvić și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Faust pe insula Prvic, în Prvic Šepurina. Nu există trafic pe insulă, astfel încât insula este ideală pentru vacanțe de familie. Două apartamente sunt situate la primul etaj al unei case familiale și una la mansardă, într-o locație liniștită la 20 de metri de mare, lângă conacul lui Faust Vrancic. În podul casei este un apartament confortabil, cu 3 dormitoare; 2 aer condiționat, mașină de spălat vase (până la 6 persoane), TV, în timp ce la etajul 1 sunt două apartamente; apartament mai mic are 1 dormitor (max 3 persoane) și un apartament cu două dormitoare și o canapea cu trei paturi. Toate apartamentele au un balcon cu vedere la mare. La primul etaj există o terasă mare, cu vedere spre Srim și Vodice, dotată cu copertine, șezlonguri, masă, scaune. Oaspeții au acces la un grătar și un duș în aer liber. În plus față de închirierea unei barci pentru utilizare, dar cu o licență pentru un lider de barcă. De asemenea, organizăm transportul oaspeților pe insulă la sosire și plecare. Parcarea mașinii dvs. este în Srima (la o parcare privată de curte cu 30 de zile pe zi).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării, veți avea nevoie de o plată în avans de până la 30% din prețul total.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În plus față de închirierea unei barci pentru utilizare, dar cu o licență pentru un lider de barcă. Sunt disponibile biciclete. De asemenea, organizăm transportul oaspeților pe insulă la sosire și plecare. Băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Faust
Maja Marčić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Faust listare a fost vizualizat de 9166 ori de la 11.05.2018.