Apartamente BMPula - Istria

preț de la LEI 791 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pula și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartament și cameră este situat pe podea dintr-o casă de familie în așezarea Štinjan. Facilitatea a fost renovată în 2015. Unitățile de cazare sunt confortabile și complet echipate cu toate facilitățile necesare și necesare și echipamente pentru oaspeții noștri de a se bucura. Se află la 500 de metri de mare și plajele situate în partea de sud și vest a stațiunii, vizavi de parcul național Brioni. Puteți ajunge la plajă cu mașina unde puteți găsi o parcare sau un autobuz sau puteți merge pe jos sau cu bicicleta. De la orașul Pula, care se află la 5 km distanță de cazare, se poate ajunge cu mașina sau cu autobuzul local, iar stația de autobuz este vizavi de facilitatea noastră. Apartamentul este situat în partea de sud și vest a clădirii, cu vedere spre partea liniștită a grădinii. Camera este situată în partea de sud a proprietății, cu vedere la grădină și curte. În spatele clădirii, în partea liniștită a parcului există un parc, iar în pădure există un parc împodobit cu echipament pentru adulți. În curtea clădirii există o parcare pentru oaspeți. Oaspeții pot folosi grădina și curtea pentru a rămâne pe insulă Warren.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata cazării se efectuează în modul în care oaspetele plătește o plată în avans de 30% prin transfer bancar, iar diferența față de întreaga sumă a oaspetelui la sosirea în cameră. Cu excepția unei taxe pentru cazare și a unei taxe pentru curățenia generală în valoare de 30 de euro. Ca garanție pentru orice eventualitate, oaspetele depune un depozit în valoare de 100 de euro, care va fi returnat oaspeților la plecare dacă există un motiv pentru plata daunelor. În cazul în care oaspetele anulează rezervarea cu mai mult de 60 de zile înainte de data sosirii, oaspetele este rambursat. Dacă oaspetele renunță la rezervare cu 60 de zile și mai puțin până la data sosirii, plata oaspeților nu va fi rambursată. Oaspeții pot folosi cazare în ziua sosirii după 13 ore și trebuie să părăsească unitatea de cazare în ziua plecării până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 7 km
  • Port: 7 km
  • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru oaspeți, oferim băuturi gratuite de băuturi de bun venit, apă, băuturi nealcoolice. Unitățile sunt dotate cu o mașină de cafea cu o alegere liberă și o cafea și ceai. Oferim posibilitatea transportului cu barca pe insula Vis cu o taxă, precum și posibilitatea de a închiria biciclete la cererea clienților chiriașilor. Camerele și apartamentele sunt dotate cu TV și internet, precum și cu aer condiționat și sunt incluse în prețul sejurului. Unitățile dețin, de asemenea, jocuri de noroc sociale, iar aplicația trebuie să joace în playstation4. Oaspeții care stau în cameră au o mașină de cafea, o mașină de gătit cu apă și un prăjitor de pâine, și vă oferim posibilitatea de a folosi bucătăria noastră pentru mese rapide atunci când este necesar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente BM
Biserka Matacin Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Eu sunt Biserka Matacin, inginer retras de 60 de ani. Locuiesc într-o casă familială unde locuința ta este la dispoziția ta pe tot parcursul sejurului, astfel încât șederea ta să fie cât mai plăcută posibil. Oaspeții din casa mea pot simți ca în casa lor. Ca proprietar al unității de cazare \\\\ app și cameră BM \\\\ aș dori să vă urez bun venit

Apartamente BM listare a fost vizualizat de 11955 ori de la 24.05.2019.