Apartament House MichelRijeka - Kvarner

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rijeka și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamentul este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie pentru vacanța ta plăcută. Există un living cu televizor prin cablu cu ecran plat, PS2 cu jocuri, o sală de mese și o bucătărie echipată cu aparate noi, moderne, vase, veselă și tacâmuri dacă doriți să vă pregătiți propriile mese. Există, de asemenea, o baie cu o cabină de duș spațioasă și o cămară cu o mașină de spălat. Dacă doriți să vă bucurați de aerul proaspăt al pădurii din apropiere, tot ce trebuie să faceți este să ieșiți pe balcon și să vă relaxați mintea și corpul pe mobilierul de grădină sau în curte, cu un set de grătar. La primul etaj se află un dormitor principal cu un pat queen, un dulap și un balcon privat cu mobilier de grădină. Există, de asemenea, un dormitor cu un pat complet și o altă baie cu cabină de duș. Utilizarea Wi-Fi a apartamentului, aer condiționat pe ambele etaje, încălzire în pardoseală și parcare privată sunt toate incluse în prețul șederii dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
VERIFICAȚI ÎN DUPĂ 14:00 VERIFICAȚI Înainte de 22:00 Plata în avans de 30-50% la rezervare, restul la sosirea în apartament în numerar. Taxa de curățenie 20 € la prețul total
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
INCLUS ÎN PREȚ: WI-FI INTERNET, CONDIȚIONARE AER, TAXA RESTAURANT, BĂNIȚI DE BINE VENIT
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament House Michel
Michel S. Publicitate de la 2014
Vorbește:
Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Michel și ar fi o mare onoare să vă am ca oaspeți în apartamentul meu. Aș fi fericit să răspund la orice întrebări suplimentare și voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a vă ajuta. Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi, să te faci confortabil în apartamentul meu și să începi să explorezi.

Apartament House Michel listare a fost vizualizat de 5786 ori de la 29.01.2020.