Apartamente House ZvonimirRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Facilitatea este situat în Zečevo -Stara Buna, un oraș de aproximativ douăzeci de case, dintre destinațiile turistice renumite Primosten și Rogoznica. Apartament 1 este situat la parter și o terasă mare alocat. Am recomanda pentru familiile cu copii mici. Apartament 2 este la primul etaj și are o terasă cu vedere la mare. Ideal pentru familii mari sau grupuri de 6-8 persoane. Fiecare apartament are 2 locuri de parcare. Oaspeții pot folosi gratar. În fiecare dimineață puteți cumpăra pâine și produse lactate proaspete în fața casei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Model de plată este după cum urmează: - 20% la rezervări în contul nostru bancar -rămâne sosire Verificați în 12 ore Verificați străzile 21 (sau prin programare)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Fiind situat în apropiere de două parcuri naționale (Kornati și Krka) și 3 din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO (Sibenik, Split, Trogir) posibilităților de a merge pe o excursii organizate sau individuale sunt nelimitate. De asemenea, este posibil să se ocupe cu diverse sportovima.BICIKLIZAM este foarte popular pentru că există mile de trasee bicilistčkih aranjate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente House Zvonimir
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Marl, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente House Zvonimir, Iulie 2015
Familii cu 11 persoane

Am fost în luna iulie 2015, familia Knezevic. Din moment ce am bunici, surori, frate și copii (2,8,12) a avut, am închiriat două apartamente în casa familiei Kezevic. Decisiv pentru rezervare nostru a fost frumoasa terasă, care este situat în partea din față a apartamentului de la parter mai mici. Și trebuie să spun, am avut noroc cu alegerea corectă. În primul rând, desigur, a fost mai mult decât suficient spațiu pentru noi toți. Pe de o ocazie un prieten al fratelui a rămas pe canapea oaspete. Deci, o mulțime de spațiu. Apoi familia Knezevic sine. Foarte frumos și educați oameni, care ne-a stat în vacanță noastre cu sfaturi. În plus, am fost permis să folosească gratar și au pus la Wi-Fi. Am avut conversații plăcute despre țară și popor. Mr Knezevic ne-a adus la un fermier local, unde am fost în măsură să cumpere vin se produce. Pentru mine a fost vinul cele mai delicioase pe care le gustat în Croația. Un alt plus imens, vremea, locația. Casa Zvonimir este situat într-o zonă departe de mulțimile. De fapt, vin la acest Stichstrasse doar locuitorii și driver role în dimineața. Nu este, la fel ca în cursul continuare a drumului spre Split, în fața hoteluri de pe drumul principal care duce direct de-a lungul mării, lângă mare. Este într-adevăr este în natura, apa Super Clear. Un mic Isel aproape noi erschwommen, puteți face drumeții (dacă sunteți în căldură Lust) și orașele frumoase, există, de asemenea aproape de: Sibenik, Rogoznica și Split. Nu există plaje din Croația, numai coasta stâncoasă. La piesele de beton sunt de obicei exprimate, cu scara în apă. În piața de familie Knezevic, apa este destul de adanc, astfel încât doar pentru inotatori. Copiii noștri sunt 8 și 12, nu a fost o problemă. Nu departe de locul nostru este de plaja cu pietriș, care este de asemenea potrivit pentru copii mici. Singurul dezavantaj sunt arici de mare care proliferează aparent în curs de desfășurare. Familia mea a purtat, de obicei, pantofi înoate, dar am găsit prost. Putem recomanda stau în Zečevo și mai ales gazdele noastre Olga și Zvonimir foarte. A fost o vacanta mare !! Fotografiile pot fi găsite aici: http://www.alles-ueber-litauen.de/dies-und-das/260-urlaub-in-kroatien-tipp.html

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Mittelbiberach, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente House Zvonimir, August 2015
Marea vacanță

Am fost 4 adulți și 3 copii cu vârsta între 5 și 15 ani în apartament. Apartamentul a fost foarte curat, spațioase, cu un balcon mare cu vedere la mare. Proprietarii sunt incredibil de prietenos, amabil și frumos. Ne-au dat câteva sfaturi excelente la restaurante bune și locuri de vizitat. Pe plaja rase A subliniat sunt turnat în roci carstice, în cazul în care vă puteți bucura de minunata zi. Marea este apoi egal cu foarte profundă, astfel încât copiii pot sări în mare minunat. La capul golfului, dar puteți, de asemenea rula plat în apă, există plajă cu pietriș. La mare este frumos și Crystal Clear. Din apartamentul sunteți cu mașina în 5 minute în Rogoznica. Primosten, Sibenic, Trogir, cascade Krka, Split este de a realiza ceva mare. Un all-în jurul valorii de mare vacanta! Recomandat !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Seoul, Coreea de Sud
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente House Zvonimir, August 2015
Excelent! Apartament foarte spațios și loc liniștit.

Apartament spațios, proprietarii fel, foarte aproape de malul mării și clar. Aș dori să recomanda acest apartament pentru familiile cu copii, care doresc liniște și relaxare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Olga Knezevic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati vizitatori, suntem încântați să vă oferim un sejur în apartamentele noastre. Noi încercăm să fim gazde bune și face totul pentru a face oaspeții noștri au o ședere plăcută în această parte frumoasă a coastei croate. Bine ai venit!

Apartamente House Zvonimir listare a fost vizualizat de 19402 ori de la 15.01.2015.