Apartamente PrcelaRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Prcela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Lviv, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Prcela, Ianuarie 1970
despre vacanta in croata

Apartamentele Locatia este mare. Camere foarte spațioase. Apartamentele complet echipate au intrari separate, precum și acces gratuit la Wi-Fi. Apartamente foarte curat. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Este loc foarte liniștit, dar nu e tot aici ar avea nevoie. La numai 30 de metri de o plajă cu pietriș și mare frumos. Balcon și camere cu vedere la mare. Proprietarii prietenoși.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Bielsko-Biała, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Prcela, Iulie 2015
Cel mai bun de vacanță!

Pentru apartamente de dl David Prceli venit peste destul de accident. Din 2005 vom merge în vacanță în Croația în 7 persoane, mereu în întuneric. Cu toate acestea, în acest an grupul nostru a crescut cu 6 persoane, sau au existat 13. Găsiți localizare pentru un astfel de grup în întuneric este puțin probabil, în special în luna iulie. De aceea am decis pentru a rezerva ceva pe Internet. Am scris la mai multe persoane, dar nu toate a primit un răspuns. Dacă ați luat deja unele, din păcate, sa dovedit că apartamentele sunt deja rezervate. Acesta a fost, de asemenea, în cazul aici. Cu toate acestea, Domnul, care a răspuns că el deja a, din păcate, toate rezervat, mi-a spus doar la apartamente Prcela. Le-am urmărit de la linkul podesłanym de el și au decis că vor pentru noi în timp. Nu am fost niciodată în Zečevo Rogozničko, pentru că nu știu dacă plajele sunt fel de frumos ca cei care au avut plăcerea de a vedea în anii precedenți. Venind la Zečevo Rogozničko nici unul dintre noi nu știa ce să se aștepte. Cu toate acestea, când am ajuns acolo okazło că apartamentele sunt chiar mai minunat decât imaginile. Totul este curat și ordonat. Este evident că proprietarii pasă este că oamenii care folosesc serviciile lor, simt cel mai bine lor și a fost vacanța de neuitat. Am lipsit pentru nimic. Dl David este un proprietar foarte frumos și prietenos. Dacă aveți nevoie de ajutor, el va ajuta cu siguranță. Am avut probleme cu nimic. Pot spune sincer că acest fost cel mai bun localizare nostru la data de. Timp de 10 ani de echitatie pe Croația și n-am fost atât de fericit cu locul în care am trăit o perioadă de șederii mele în Croația. Plaja este soooo aproape, este frumos și liniștit. Aș putea scrie despre avantajele acestui loc pentru totdeauna, dar știu că am foarte rar care vrea să citească atât de multe opinii. Pe scurt, aceasta Zečevo ROGOZNIČKO este o foarte frumoasa destinatii din Croația și IF deja acolo alegeți să oriunde altcineva, dar pentru apartamente PRCELA!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Prague, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Prcela, Iunie 2015
Minunat apartament

Am stat la mr. Prcela apartament pentru o de 14 zile. A fost minunat. Totul era curat! Beach este la numai 1 minut de mers pe jos. Este mare limpede cristal. Există cafea bar aproape. Plaja nu este mare, dar este minunat. Apartament este aproape de cascade Parcul Național Krka și Sibenik. Am stat în luna iunie, iar acum eu va rezerva în luna septembrie, dar numai pentru mine si sotul meu timp de 7 zile. Acest apartament este de 100 x mai bine decât pe fotografii! Recomand aceste apartamente și domnul Prcela ca o gazdă!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
David Prcela Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Persoană pozitivă :) vrea sa intalnesc oameni noi!

Apartamente Prcela listare a fost vizualizat de 9942 ori de la 10.11.2014.