Apartamente BrugiSeget Vranjica - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.214 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Seget Vranjica și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

La Brugi te poți simți ca acasă. Atmosfera și echipamentele sunt suficiente pentru relaxare și odihnă. Totul este simplu, îngrijit și nou echipat. Apartament Brugi A6 este ideal pentru o familie de patru persoane, deoarece are două camere duble și șase oaspeți rămân neîncăpătați din cauza canapelei din camera de zi care este conectată la terasa unde există o masă de grădină cu scaune și grătar pentru socializare și relaxare. Șezlongurile de pe terasă au fost așezate astfel încât să vă puteți bucura de vederi deschise asupra mării și insulelor, precum și răsărituri și apusuri de soare. Există, de asemenea, un garaj care este proiectat pentru o mașină. Apartamentul A3 are un dormitor dublu și o canapea extensibilă în zona de zi conectată la bucătărie. Oferă posibilitatea de a sta 3 oaspeți. Grătarul este situat în partea inferioară a casei. Oaspeții au posibilitatea de a-și parca mașina în curte. Poate fi, de asemenea, închiriat în ansamblu. Dacă aveți o familie mare sau o companie, posibilitatea de a închiria ambele apartamente. Toate împreună, cele mai bune !!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Este posibil să rezervați un apartament cu contact prealabil prin e-mail. În același mod, suntem de acord cu sosirile sau plecările dvs. Suma plății în avans este plătită prin remitere, 30% din prețul total. După primirea confirmării plății, data solicitată este închisă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans redusă cu costul serviciului bancar este rambursabilă numai în cazul în care oaspetele și-a anulat șederea în timp real. Contactați gazda pentru politica de anulare.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Aeroport: 12 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură răcită așteaptă fiecare oaspete la sosirea la apartament. Dacă doriți să faceți poze mai frumoase și de neuitat din vacanța dvs., putem organiza aventuri sau transferuri, precum și să închiriem un scuter care oferă posibilitatea explorării locului și a împrejurimilor sale. Profitați de fiecare moment și aveți o perioadă de neuitat și vă vom ajuta în acest sens.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Brugi
Nera Tešija Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Stimați domni, este plăcerea mea că ați decis să vă petreceți vacanța în apartamentul Brugi, locul perfect pentru a evada din stilul de viață al orașului. Trebuie doar să vă relaxați și să vă bucurați de un loc liniștit alături de oameni dragi. Acesta este motivul pentru care oaspeții se întorc.

Apartamente Brugi listare a fost vizualizat de 19900 ori de la 10.06.2017.