Apartament AmoreSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament elegant și spațios cu trei dormitoare este situat lângă plaja Žnjan (aprox. 100m). Apartamentul este însorit și luminos. De asemenea, în imediata apropiere (aprox. 50m) există un magazin. În centrul orașului se poate ajunge cu ușurință cu autobuzul. Stațiile de autobuz sunt foarte aproape de apartament. Cea mai apropiată este la aproximativ 50m de apartament.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă oaspetele anulează în termen de două sau mai multe săptămâni, suma totală a plății în avans va fi rambursată. Dacă oaspetele anulează în termen de 13 până la 7 zile, 50% din plata în avans va fi rambursată. Dacă oaspetele anulează în mai puțin de 7 zile, suma plății în avans nu este rambursabilă.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Amore
Marianne Morić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Spaniolă, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Stimați oaspeți, bun venit în apartamentul nostru de familie. Ca gazde, vă putem întâmpina în croată, germană, engleză, franceză și spaniolă. Vom fi fericiți să vă ușurăm toate problemele și să vă rezolvăm toate dilemele. Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările legate de apartament, oraș, regiune și frumoasa noastră țară. Vă așteptăm cu nerăbdare

Apartament Amore listare a fost vizualizat de 5648 ori de la 26.06.2021.