Apartament Blue Laguna Split - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament nou decorat (living cu două dormitoare) cu vedere la mare, Žnjan-Split. Apartamentul este complet echipat. De asemenea, apartamentul are un balcon frumos cu vedere la mare. În fața apartamentului se află un loc de parcare. Plaja Žnjan se află la 10 minute de mers pe jos. Pe plajă există multe facilități pentru copii, cafenele, etc. Până în centrul orașului durează aproximativ 7-8 minute cu mașina. Apartamentul are internet de mare viteză, precum și multe programe TV, peste 100 de programe.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 50% din prețul total, după plata avansului se consideră că rezervarea este rezervată. Restul prețului se plătește la sosire. Ora ideală de sosire este după-amiaza, după ora 16:00. Ora ideală de plecare este dimineața până la 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibil să anulați cu 30 de zile înainte de sosire cu o rambursare a avansului. Pentru anulări după 30 de zile, gazda are dreptul să păstreze suma totală a avansului.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Blue Laguna
Igor Boka Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Blue Laguna listare a fost vizualizat de 4696 ori de la 25.07.2020.