Apartament Evas PlaceSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.214 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Un apartament spațios și plăcut decorate într-o clădire 2osoban nou în centrul orașului, la 10 minute de mers de la palat, care poate găzdui până la 5 persoane. Tarifele includ de mare viteză la internet wireless (WiFi), garaj închis în interiorul clădirii (18m2), precum și alte necesități. Oaspeții la dispoziția completă: > Bucatarie complet echipata cu Peninsula (mașină de spălat vase, încălzire independentă de apă, filtru de cafea, frigider cu congelator, aragaz și cuptor) > Spațiu open-space, inclusiv masa de 6ero persoane și o canapea de piele, care pot dormi mai mult de o persoană > Dormitor cu pat dublu (160x200), dulap mare și TV LCD > Cameră mică cu o dimensiune (90x200) standard, pat suprapus cu dulap și birou > Baie cu baie confortabil, vas de toaletă, bideu și chiuvetă > Toalete și toaletele și mașina de spălat > BALCON de-a lungul zonei-un spațiu deschis, cu masă și scaune pentru prima ceașcă de cafea cu vedere la oras :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
> Check-in după 13h, check-out până la ora 10 > Avansul intregului rezervare este de 20% > Rezervari prin telefon sau e-mail (de preferință) > Cash sau cont.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 900 m
  • Plajă: 1.5 km
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 10 m
  • Farmacie: 20 m
  • Banca: 20 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
> Un spațiu de garaj în clădire sunt incluse în preț, care este de o mare importanță în ceea ce privește locul în care este altfel o problemă de a parca autovehiculul. > Din camere situate pe latura de est o vedere a turnului clopotnita. Duje, mare și insule. > Nu vă sunt întotdeauna binevenite foldere Split, sugestii pentru excursii, lista de restaurante noastre preferate și tot ceea ce poate face vizita la Split, placuta :) > În imediata vecinătate a apartamentului sunt numeroase cafenele, restaurante, banci, magazine, chioșcurile de ziare, brutării etc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Evas Place
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
London, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Evas Place, Iunie 2016
Excelent!

Place Apartments Eva este locul perfect pentru o vacanță activă, apartamentul este frumos și ne-au încântat, o mulțime de lumină și conformitate! Locatia este mare, în apropiere și aveți tot ce ai nevoie, magazine bănci, baruri și restaurante produse alimentare de sănătate pe care ne-am iubit! Antonia ne-a așteptat o oră mai mult pentru că avionul a întârziat și nu a fost o problemă pentru ea, la toate, ne-a indicat unde putem mânca bine și ce să vadă, gazdele ar trebui să fie întotdeauna ca ea! Garaj ne-a ajutat, nu trebuie să ne gândim la unde să parcheze. Mulțumesc pentru tot, sper să te văd din nou! Martine & Mark

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Evas Place, Iunie 2016
Concediu de odihna

Apartment este cu adevărat frumos și confortabil mai mult decât imaginile pot spune! Am avut un garaj inclus în prețul nostru, care a fost mare în ceea ce privește traficul din Split. Locatia este perfect din cauza nu se află în centrul noisiy, dar foarte aproape de ea, la doar o plimbare de 10 minute și acolo ești. În apropierea locului sunt o mulțime de magazin, puteți utiliza pentru a începe vacanța (bănci, case de schimb valutar ...) si starea ta de zi cu zi (bakerys, cafenele, standuri de alimente helthy, etc) Antonia ne-a primit foarte călduros și a oferit noi, hărți și pliante ajutându-ne să organizăm șederea noastră, am avut tot ce avem nevoie, chiar mai mult! Ne-ar plăcea să vină înapoi! Mulțumesc!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
A G Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

student la Drept, în vârstă de 24 de ani, foarte interesat de chiriașii de locuri de muncă. Am o mulțime de călătorie și știu ce înseamnă pentru mine o gazdă bună, și așa că încerc să se comporte și oaspeților săi, și ei fac șederea lor chiar și mai plăcută.

Apartament Evas Place listare a fost vizualizat de 5343 ori de la 06.06.2016.