Apartament GordanaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament Gordana este un apartament frumos și modern pentru 2, 3 sau 4 persoane, situat în Split. În cadrul clădirii sunt disponibile pentru parcare privată gratuită și Wi-Fi. Apartamentul este situat la numai 15 minute de mers pe jos de la palat și alte obiective turistice celebre și atractive ale orașului. De asemenea, la doar 10 minute de mers pe piața locală, celebrul stadion de fotbal - Poljud (ULTRA FESTIVAL), parc natural Marjan, muzee și frumoase plaje din apropiere. În apropierea clădirii există stații de autobuz care se conectează liniile de autobuz pentru întregul oraș și satele din apropiere (Solin, Trogir, Omis, etc). Apartamentul este situat în apropiere de centre comerciale Joker, restaurante, cazinouri, cinematografe, bănci, oficii poștale, brutării, cluburi de noapte, săli de sport, clinici și farmacii. Apartamentul are 2 dormitoare, bucatarie, sala de mese, 1, 5 băi și un balcon însorit. Apartamentul oferă TV LCD, internet, masina de spalat, bucatarie complet utilata, baie si WC separat. O bază ideală pentru a explora Split, și împrejurimile sale ...

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire 14:00 la 20:00 (și cu programare) Plecare timp de oaspeți 07:00 - 10:00 (și cu programare) Oaspeții iau cheile și sa întors la apartament. Rezerva în apartament oaspeții garantează plata în avans în valoare de o noapte, iar restul la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 30 m
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 15 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Casino: 40 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit este inclus în preț. Este posibil, de comun acord, transport de la / la aeroportul Split.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Gordana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Gordana, Iulie 2017
absolut recomanda

Apartament excelent și interior modern. Curățenie și echipamente este excepțională. Loc de parcare pentru masina. Îi mulțumesc această ocazie de a doamnei Gordana pe bunătate. Vă recomandăm cu tărie.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karlovac , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Gordana, Septembrie 2016
Excelent apartament, proprietarii prietenosi

Apartamentul este situat la câțiva pași de centrul orașului. Este nou și modern. Aș sublinia în special curățenia apartamentului și dotate cu tot ce trebuie să fii aici simți acasă. Ospitalitatea și amabilitatea gazdelor sunt la un nivel înalt. Am venit cu mașina și ne-au fost asigurate cu locuri de parcare gratuite în garajul subteran. Acest lucru este cu siguranță un avantaj în cazul în care aveți de gând să păstreze pentru o lungă perioadă de timp. În cazul în care călătoriile dumneavoastră vă duce la Split, acesta este unul dintre apartamentele în care cu siguranță doriți să stați așa că am foarte recomanda. Ivana B.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Split, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartament Gordana, Iunie 2016
Rapid,, spațiu eficient la prețuri accesibile, flexibile și servicii

După cum sugerează și titlul, ca un cuplu de tineri care au rămas aici, avem doar recomandări calde.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gordana-Doris Matković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Gordana. Eu voi fi gazda ta. Vă doresc o ședere plăcută și sperăm că vă veți bucura de apartament și frumusețea orașului Split.

Apartament Gordana listare a fost vizualizat de 14755 ori de la 16.03.2016.