Apartamente GloriaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 792 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Gloria sunt situate în trei locații diferite în Split, așa că dorim să oferim fiecărui oaspete posibilitatea de a alege dintr-o locație potrivită pentru o vacanță ideală. Dacă doriți să vă aflați în centrul orașului, lângă palatul lui Dioclețian, vă oferim apartamentul GLORIA LUXURY - ROKOVA 4 și apartamentul nou GLORIA LUXURY VAROŠ 4, iar dacă preferați să vă apropiați de mare, sunteți apartamentele GLORIA-ŽNJAN 3 și GLORIA IN 4 cea mai mare plajă Split Žjan. Ambele apartamente de la Žnjan au propriile lor (garaje gratuite). Toate apartamentele noastre sunt recent renovate, cu aer condiționat și dotate modern cu tot ce este necesar pentru o vacanță plăcută. Vizitați-ne, petreceți-vă vacanța în apartamentele noastre și creați amintiri frumoase pentru o viață! Suntem siguri că veți dori să reveniți din nou ... Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
plata în avans 20%, plata rămasă la sosire. Timpul de check-in este 10:00, ora de check-in după ora 15:00 ...
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 50 m
 • Plajă: 50 m
 • Centru: 5 km
 • Alimentara: 10 m
 • Restaurant: 500 m
 • Doctor: 500 m
 • Farmacie: 500 m
 • Banca: 2 km
 • Oficiu poştal: 2 km
 • Staţie de gaz: 2 km
 • Staţie de autobuz: 4 km
 • Gară: 4 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 500 m
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 1 km
 • Casino: 1 km
 • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit, acces nelimitat la internet, serviciu de transfer la aeroport, feribot, gară ....
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Gloria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Gloria, Martie 2019
Vă recomandăm!

Recent am avut o soție și am rămas pentru a treia oară în acest apartament și experiența noastră este absolut fantastic! Deoarece putem vedea că serviciul este într-adevăr o modalitate excelentă de a scrie o recenzie. Apartamentul este până la ultimul detaliu ca în imagini, în opinia mea, chiar mai frumos decât pe ei. Proprietatea este perfect curată și gazdele sunt foarte frumoase, plăcute și comunicabile. Aveți grijă de tot ce aveți nevoie, în frigider să luați o băutură de bun venit, prosoapele sunt mai mult decât suficient, articole de toaletă și multe alte lucruri care vă fac ușor să rămâneți în apartament. Nu vă faceți griji pentru absolut nimic! Un mare avantaj este și un loc de parcare în garaj la doar câțiva pași distanță de apartament. Gazdele nostri, vă mulțumesc pentru tot! Ne vedem din nou :)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Munich, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2014
Micul paradis!

Am stat în acest apartament minunat o săptămână, și a fost absolut fantastic. Mic paradis, dulce în care a veni cu siguranta spate din nou. Apartamentul vă așteaptă cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță plăcută. Proprietarii prietenoși au asigurat că nu pierdeți absolut nimic. Apartamentul este situat în centrul orașului și totul este la îndemână, tu masina nu este necesară să se uite în jurul valorii de frumos Split. Recomanda Absolut tuturor!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bijeljina, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Gloria, Iulie 2013
Conditii excelente de cazare RIDICATA ȘI GOSTOPRINSTO

Trebuie să subliniez că acest lucru este un apartament decorat unde se poate petrece o vacanță plăcută. Mi-ar recomanda acest apartament pentru toate categoriile de oameni care merg în vacanță, dar mai ales pentru cuplurile căsătorite cu copii. Ospitalitatea mare de proprietari și de om spațiu šarmantnost a plecat fără un cuvânt. Bunătatea și grija lor, pe care le ugošteni și echipament la lucruri foarte mici care câteva dintre facilitățile de la cel mai înalt nivel. În final, el ar adăuga că eu sunt atât de încântat de acest apartament și ospitalitatea de proprietar pentru mine atunci când te duci în această regiune foarte bucuros m-am oprit să se odihnească pentru dezvoltarea turismului din țara lor poate contribui la doar aceste exemple.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Duje Aničić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Ne-am implicat în turism ca familie în ultimii opt ani și încercăm mereu să oferim oaspeților noștri servicii de top. Suntem la dispoziția oaspeților și încercăm mereu să vă ajutăm cu sfaturi despre cum să-și petreacă vacanța în orașul nostru cât mai bine și posibil.