Apartamente KamenčićSveti Petar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 792 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 14 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Sf. Petru pe mare este un loc mic, liniștit în Zadar Riviera. A fost numit după biserica locală a Sv. Apostol Petru. Biserica în sine datează din secolul al XVIII-lea. Locul se întinde de câțiva kilometri de-a lungul mării, pe de o parte, în timp ce părțile de coastă, înconjurat de plantații de măslini, căi de smochini vechi și câmpuri pline de plante medicinale. Locuitorii din St. Petru a angajat în creștere de măsline, de pescuit și turism. În centrul bisericii, restaurante, facilități sportive și magazine locale, și casele și vilele răspândite de-a lungul coastei. Apartamentele noastre studio sunt situate la 80 de metri de plajă. De apartamente și de la terasa lor are vedere la mare uimitoare, de ex., Întregul arhipelag Zadar. Deși fumatul nu este permis în apartament singur studio, pe terasele clădirii fumatul este permis. Incintele de studiu, bucatarie si baie sunt complet echipate. Masina de spalat poate fi folosit la cerere. Pretul include taxa de oraș turistic și utilizarea aerului condiționat. Parcarea este asigurată. Veniți și relaxați-vă în casa O stâncă!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
timpul de sosire Ideal este 14h. Momentul ideal de plecare 11h. În cazul în care apartamentul este disponibil cu o zi înainte se poate ajunge dimineața devreme. În cazul în care apartamentul nu este rezervat pentru a doua zi după, este posibil să rămână până seara. Prevederea este înregistrată imediat după ce stai în avans. Înălțimea avansului este de 10% din costul total al vacanta. bon de credit al băncii de a trimite un e-mail la casa. kamencic @ gmail. com. Restul de vacanță se plătește la sosire. Date pentru plata: BANKA PAROMLINSKA 2 10 000 ZAGREB ANA MATIJEVIĆ PRILESJE 81 10 000 ZAGREB plată în Kuna: NO. CONTURILE: 2360000 - 3236996133 IBAN: HR7923600003236996133 BIC: ZABAHR2X plată în valută străină: Număr cont: 2360000 la 3236996150 IBAN: HR0823600003236996150 BIC: ZABAHR2X
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 80 m
 • Plajă: 80 m
 • Centru: 800 m
 • Alimentara: 800 m
 • Restaurant: 80 m
 • Doctor: 2 km
 • Farmacie: 2 km
 • Banca: 2 km
 • Oficiu poştal: 2 km
 • Staţie de gaz: 9 km
 • Staţie de autobuz: 9 km
 • Gară: 17 km
 • Aeroport: 28 km
 • Port: 2 km
 • Activităţi sportive: 80 m
 • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În studiourile noastre sunt în așteptare pentru tine panza saci cu lavanda de casă. Acestea sunt ținute sub pernă pentru a face patul mirosit. Acesta este cadoul nostru pentru tine, astfel încât tu și iarna au amintiri de sărbători. Pe masă este în așteptare pentru o farfurie de fructe proaspete, smochine, mure sau struguri, suc de casă, înghețată, vin sau gem, în funcție de ceea ce avem în aceste zile pentru a citi sau de muncă și inventarul casei. Oaspeții noștri sunt bucuroși să recomandăm să vizitați caracteristicile istorice, culturale și naturale ale zonei înconjurătoare. De la St. Petra sunt posibile excursii zilnice în trei parcuri naționale: Kornati, Paklenica și Krka! Nucleul vechi din Zadar, cu o mare varietate de site-uri istorice, organe de mare, soare, celebra piață de pește și bogat conținut cultural și de divertisment, toate la 20 de minute. mașina de pietre case.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kamenčić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 14 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sveta Nedelja, Samobor, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Iulie 2016
Prima noastră vacanță de familie

Vă mulțumim pentru o vacanță de mare. Pe scurt, apartamentul unde am stat foarte consistent și decorate plăcut, curat, bine intretinut, are o terasă spațioasă pentru relaxare a mintii si a corpului, care oferă o vedere unică la mare. Gazdele ne, înainte de leasing au furnizat informații detaliate despre apartament, aproape de mare, locuri pe care le puteți vizita și a fost - exact așa cum am descris și în orice parte am fost dezamăgiți, dar opusul. Vă recomandăm tuturor - mari sau mici. Ne-am simtit ca acasa. Gazdele sunt extrem de prietenos și de ajutor și foarte fericit să dea toate informațiile despre plăcerile locurile din apropiere pe care le recomandăm să viziteze. Deoarece accesul la gazdă, deschiderea lor și promptitudinea, nici o teamă, nici plata chiriei. Ne aceasta a fost prima vacanță de familie cu un copil mic si am fost foarte bucuros ca am ales acest apartament Kamenčić. Apartament și stațiunea este ideală pentru familiile cu copii mici, care sunt mai mult decât binevenit aici, și aproape de Zadar și Biograd îmbogățește oferta. Asigurați-vă că să vină înapoi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Praha, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Iulie 2016
Andrea

un apartament prea superb, cu vederi panoramice spectaculoase ale mării și vizavi de insula Pasman. Cazare curate, perfect echipate și confortabile. La toate atmosfera prietenoasa a proprietarilor care sunt pe noi pentru îngrijire. Am petrecut 9 zile glorioase, a venit vremea și marea era caldă și curată. Am l rata ca o zonă liniștită, cu oameni simpatici, cu gama pentru a se bucura de sport și culturale (în apropiere Biograd, Zadar) Am rata de 5 stele, cu toate că la apartament sunt doar 3rd !!!! Cu siguranță am venit vreodată înapoi! Pentru mine, frumos se relaxeze. Vă mulțumim!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Bielsko-Biała, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, August 2015
FANTASTIC!

Aceasta este a doua noastră în vacanță Kuca Kamencić. A fost chiar mai frumos, mai ospitalier! Ne-am simtit ca acasa! Vă recomandăm 200%, iar noi nu 5, dar 7 stele!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana i Mile Matijević Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză,