Casa de vacanta Residenz NostroTribunj - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Tribunj și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Residenz Nostro, casă confortabilă, care oferă o vacanță ideală în frumoasa Dalmația. Situat în inima Tribunj și oferă, astfel, apropierea de toate facilitățile necesare. Facilitățile sale de cazare la adăpost până la 8 persoane, împărțite în camere individuale. Am Tribunj legate de excursii Boardwalk, cunoscut pentru oferta sa colorat de atractii pentru toate vârstele. Tribunj este de asemenea situate în apropiere diverse patrimoniul cultural și istoric și este înconjurat de o varietate de o frumusețe naturală și parcuri naționale lor cu strălucire frumuseții Marea Adriatică. Capacitatea de a crea o zi de vacanta ideala este o gamă largă de activități, variind de la bucurându-se de frumoasa mare, cu multe facilitati pentru copii, cât și cei mai în vârstă, care aștepta cu nerăbdare adrenalină, plimbare decorate bicicletele active, sau în timp ce mersul pe jos pe străzile din peisajul frumos dalmată tradițional. Mirosul Mediteranei nu este prezent doar în aer decât poate fi simțit în faimoasa bucătărie dalmată, care pampers specialitățile sale gourmet palatului. Cel mai vechi oraș istoric în Dalmația, Sibenik este situat la doar zece minute încă, care oferă multe atracții culturale, festivaluri de toate tipurile și manifestări

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 60 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 3 km
  • Parcul Național: 16 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Casa este distribuit pe două etaje și, de asemenea, poate găzdui până la 8 persoane. Reședința parter este camera de zi conectat la bucătărie deschisă și zona de luat masa, pe care echipamentul furnizează toate cerințele necesare. Bucataria are o mașină de spălat vase, frigider, aragaz, cuptor cu microunde și, precum și cu toate celelalte ustensile necesare. De asemenea, este conectat la zonele de terasă care oferă oaspeților o mulțime de cameră să se relaxeze și să se bucure. Unul dintre cele trei dormitoare la parter, care este echipat precum și alte pat dublu mare, dulap, noptiere, spatiu pentru depozitare, o oglindă, și lumini de noapte. Celelalte doua dormitoare sunt situate la etaj, dintre care unul are acces la un balcon privat, care oferă un refugiu și a vieții private. Casa este dotată cu o baie mare cu WC și un alt WC seperatnim. Două paturi suplimentare au fost furnizate pat suplimentar. Toată casa este dotată cu sisteme de aer condiționat, distribuite pe trei dispozitive separatiste. Este, de asemenea, în întreaga reședință este disponibil internet wireless. Animația stă la dispoziția Smart TV și diverse jocuri sociale, precum și curte, în cazul în care o parcare pentru persoane cu resedinte, se poate folosi un grătar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Residenz Nostro
Silvio Novak Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Casa de vacanta Residenz Nostro listare a fost vizualizat de 18559 ori de la 22.08.2016.