Apartament LillyVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

În cartierul liniștit al frumoasei Vodice, apartamentul romantic Lilly vă așteaptă să vă odihniți și să vă relaxați. Într-un apartament renovat (70 m2) de nuanțe purpuriu relaxante, începeți dimineața pe o terasă (10 m2) cu cafea și o lectură bună, cu vedere la grădina plină de plante și flori mediteraneene. Apartament Lilly este situat la parterul unei case de familie. În curte există o parcare gratuită pentru oaspeți și un grătar. În imediata vecinătate se află o plajă frumoasă cu pietriș, cu o nuanță naturală (7 minute pe jos), unde puteți merge după o zi însorită și puteți savura un apus de soare. Promenada vă duce în continuare în centrul orașului Vodice, unde vă așteaptă multe restaurante excelente, cafenele și cluburi. Puteți petrece seara pe terasă cu un pahar de vin bun și lumânare, sau vizitați disco clubul din apropiere Hacienda și clubul Exit. Avantajul cazării în Aparmana LILLY este că oferim cazare de calitate și frumos, într-o locație excelentă unde majoritatea se pot face pe jos și parcarea este gratuită. Oferim facilități suplimentare: biciclete, caiace, pescuit organizat cu caiace. Vodice este situat la numai 10 km de Šibenik, care are un centru cultural și istoric bogat și unul dintre cele mai frumoase catedrale ale Sfântului Iacob (patrimoniul mondial UNESCO). În apropiere se află frumoasele două parcuri naționale, Krka Falls și Kornati. Urmăriți-ne la FB Apartment Lilly, Vodice, Croația

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervări prin e-mail. După primirea e-mailului de licitare, se plătește o plată în avans de 30%, iar restul de 70% se plătește la sosire. Check in 14 ore. Check out - 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 800 m
  • Activităţi sportive: 700 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Băutura de bun venit, taxa de ședere, utilizarea climatizării și Wi-Fi sunt incluse în prețul apartamentului. Apartamentul dispune de parcare proprie. Gratar disponibil în curte. Oferim sfaturi pentru pescuitul pescarilor, precum și posibilitatea pescuitului organizat cu folosirea caiacului și a bicicletelor. Posibilitatea unor mici sfaturi și lecții de la atelierul creativ al gospodăriei casnice (decupaj, chic șubred ...). Imprejurimile sunt bogate în conținut natural, cultural, istoric și de divertisment, precum și ofertă gastronomică. Oaspeții noștri vor fi încântați să viziteze toate reperele pe uscat și pe insule. De asemenea, în apropiere se află Parcul Național KRKA (pe continent) și Parcul Național KORNATI (pe mare).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lilly
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lilly, August 2015
mulțumit

Apartament Lilly ar recomanda-o pentru toată lumea, pentru că este curat, tot mirosind a lavandă, de frumos unul dintre un fel !!! Toate se spune în descrierea este exactă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc d-na Marina, la recomandarea

Draga doamna Marina, Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase de laudă pentru apartamentul nostru Lilly. Așa cum am fost oaspeții, în primul rând și satisfacția lor, suntem foarte bucuroși să aibă un moment bun cu noi și că ești fericit, ca de cazare și îngrijire. În același timp, mă bucur că vă place unic noastră ca spui, pentru că am încercat într-adevăr să apartament arată culori atractive, vibrante, cu o serie de lucrări de creație unic, și care iese din apartamente tradiționale, care sunt oferite. Cel mai bun ceea ce privește întreaga familie următoarea vizită Sandra

Sandra Dubravica Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sandra și Duško sunt cei care se ocupă de faptul că oaspeții apartamentului romantic LILLY se simt confortabil. Suntem fericiți și amabili. Ne-ar plăcea să vă întâmpinăm în oaza noastră romantică.

Apartament Lilly listare a fost vizualizat de 18760 ori de la 19.06.2015.