Apartament BartyZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartament mobilat modern, de 4 stele, cu o capacitate de până la 6 persoane, aproape de centrul comercial Arena și de sala de sport. Oaspeții au parcare gratuită (posibilitatea de a folosi propriile garajuri sau locuri de parcare în centrul de cumpărături) Se compune din: 1) lobby, 2) cameră de zi cu cotieră colț pliantă, 3) zonă de luat masa, 4) bucătării, 5) dormitoare cu pat dublu (dimensiuni 160x200cm), 6) bai, 7) balcon. Apartamentul are Wi-Fi gratuit, aer condiționat, încălzire centrală, TV inteligent cu internet și 90 de canale disponibile, o placă și un cuptor de gătit și de coacere, un frigider mare cu congelator, ceainic pentru apă și prăjitor de pâine, , uscător de păr, fier și masă de călcat, seif, ... Există posibilitatea extinderii capacității (4) pentru 2 persoane suplimentare cu pat suplimentar Apartamentul este aproape de un magazin alimentar, cafenea, brutărie, pizzerie, coafor, oficiu poștal, biserici, bancomate și, în cele din urmă, un centru comercial

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata la descărcarea cheilor. Prețul de închiriere depinde de numărul de persoane, de numărul de zile de ședere. Pentru un apartament de închiriere de o lună, reducerea este de 25%. Pentru copiii cu vârsta de până la 5 ani cazare gratuită. Există, de asemenea, posibilitatea de odihnă zilnică de până la 17 ore la un preț special. Intrarea în apartament de 17 h / plecare până la 12 ore, sau la întâlnire. Bine ați venit și o ședere plăcută în apartamentul nostru!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 9 km
  • Aeroport: 12 km
Extra oferta
Stația de autobuz este la 50 de metri de apartament, iar cea mai apropiată stație de tramvai este la 500 de metri distanță. Apartamentul este situat la 1, 7 km de lacul Jarun și la 4 km de Muzeul Mimara și de Teatrul Național croat din Zagreb. Aeroportul Zagreb este situat la 12 km de unitatea de cazare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Barty
Zdenka Bartošak Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Zdenka și în timpul meu liber conduc acest apartament, ceea ce mă face foarte mulțumit. Îmi place natura, ciclismul, învățarea, oamenii ... Încerc să-i fac pe oaspeți să se simtă ca acasă, și mai mult ... Bine ai venit și vino din nou ...

Apartament Barty listare a fost vizualizat de 10559 ori de la 08.09.2018.