Zagreb, un centru cultural bogat şi puternic  de afaceri, este situat la intersecţia dintre principalele rute între Europa Centrală şi coasta Adriaticii. Turiştii şi vizitatorii care vin la Zagreb se pot bucura de atmosfera clasica in stil baroc a Oraşului de Sus (Gornji grad), pieţe în aer liber, locuri de promenada, parcuri verzi, preparate din bucătăria tradiţională şi gazde prietenoase.

Oferta de cazare in Zagreb este una bogata şi variata, şi există ceva potrivit pentru orice vizitator. Hotelurile din  Zagreb, ca şi în alte capitale europene, variază de la cele cunoscute pe plan internaţional, cu facilităţi excelente care fac parte din lanţuri celebre, la camere şi apartamente private. Preţurile de cazare şi alte servicii depind de categoria de confort.
În plus faţă de cultură, istorie şi oferte bune de cazare, Zagreb oferă numeroase excursii, castele vechi, statiuni de schi, centre de recreere şi alte lucruri de vazut si de facut în împrejurimi.
Zagreb este situat în centrul Croaţiei, si este una dintre cele mai mari regiuni turistice din Croatia, cuprinde opt mari regiuni:  Zagreb, Varaždin, Koprivnica-Križevci, Krapina-Zagorje, Medjimurje, Bjelovar-Bilogora, Sisak-Moslavina şi Karlovac, toate inconjurand oraşul Zagreb.  Croaţia centrala este foarte mândra de  forturi, castele şi turnuri, precum şi de frumuseţea şi splendoarea patrimoniului  său sacru. Satele din partea central a Croatiei oferă adesea cazare în case tradiţionale oferă o atmosferă familiară şi experienţa reală a unui sat croat.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Split , vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare.
Bine aţi venit la Zagreb!