Apartament Studio ZagorkaZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Bună ziua tuturor! Vă prezint un apartament studio chiar în centrul orașului sau câteva minute (100 de secunde) care pleacă de la piața principală din Zagreb. Studioul este alcătuit dintr-un dormitor, o bucătărie și o baie. Este specific balconului cu vedere spre partea centrală a străzii Tkalčićeva, ceea ce înseamnă că sunteți mereu în proces de a face lucruri :) Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face printr-un cont în momentul rezervării cazării. Ora sosirii: 14: 00-24: 00 Timpul de plecare: până la ora 11:00 Ajustări prin programare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 400 m
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Studio Zagorka
Anabela Tomkić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Bună tuturor! Sunt student absolvent la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității Am împlinit 25 de ani și de curând am fost în ospitalitate cu fratele și sora mea. Hobby-uri: călătorii, excursii scurte, ciclism, ieșire, citirea cărților, învățarea limbii ... Sunt bucuros să vă văd și să vă cunosc! :) Vezi pe yaaaa

Apartament Studio Zagorka listare a fost vizualizat de 10894 ori de la 19.02.2019.