Apartamente LodgeZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.140 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentele Zagreb Lodge sunt situate într-o liniște cartiere rezidențiale de stradă, la jumătatea distanței dintre centrul orașului și Lacul Jarun. Așa că, dacă te trezești în păsări dimineața ciripitul în loc de zgomotul orașului, dar plimbare cu tramvaiul 10-15 minute vă aduce la centrul orașului. Casă de vacanță 1 poate fi utilizat de un maxim de 4 persoane, 2 apartament pentru până la 6 persoane. Camerele de zi sunt canapea foarte confortabile (160 x 200), cu salteaua potrivita pentru două persoane. Apartamentele au bucătării complet echipate pentru sejururi mai lungi, cu aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, congelator frigider, mașină de spălat vase, (AP1), prăjitor de pâine, fierbător de apă și toate cele necesare pentru prepararea și servirea alimentelor. Baie cu baie echipata cu o mașină de spălat, uscător de păr și adaptor. Apartament cu 2 dispune de doua bai. Apartamentele au aer condiționat, balcoane, ca loc pentru fumat, iar fiecare apartament are propriul loc de parcare in fata blocului. Ajungând la apartament de la 15h, plecare înainte de 11am. Capacitatea totala a celor doua apartamente este de 10 persoane.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxe incluse în preț. Prețul include prosoape, lenjerie de pat, curățenie, articole de toaletă, aer condiționat, Wi-Fi la internet. Pat de copii la cerere, nici o taxă. Ajungând la apartament de la 15h, plecare înainte de 11am. În cazul în care nu putem din cauza altor persoane, vom ajunge să se întâlnească cu sosirea mai devreme sau mai târziu. Portbagajul poate lăsa întotdeauna în siguranță, la plecare sau dacă ați ajuns mai devreme. In apropiere se afla excelente supermarket, farmacie în depozit, produse de panificație, ATM-uri, baruri, locuri de joacă pentru copii. Plata: 20% la rezervare, restul la sosire. Costurile telefonice cu excepția apelurilor de urgență, sunt taxate în funcție de lista de prețuri Teleoperator. Pentru mai multe nopți vom rambursa, vă rugăm să trimiteți o solicitare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 15 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Dacă sosiți cu avionul, putem aranja transferul mai favorabil de aeroport și de închiriere auto. Apartamentele sunt dotate cu ghiduri turistice, iar noi vă vom referi cu plăcere la Zagreb ar trebui să vă vedeți cu siguranță sau de a organiza un tur ghidat de programare. De asemenea, vă puteți alătura la excursii organizate la unele dintre parcurile naționale sau alte destinații. Apartamentele sunt dotate cu telefon și internet de mare viteză, și potrivite pentru călătorii de afaceri. Numerele șoferii de taxi de așteptare pentru tine în apartament. De asemenea, bicicletele lor pot depozitate în condiții de siguranță într-o încăpere de depozitare în subsolul clădirii. Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lodge
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Berlin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lodge, August 2017
Apartament de excepție

super Apartament pentru 5 stele, menajera a deschis apartamentul nostru într-o oră după miezul nopții, menajera suplimentare suplimentare de 6 stele. Apartament modern, curat și ordonat, chiar și mașina de cafea. Eu pot recomanda doar să luați acest apartament. Ne-ar dori să-i mulțumesc și la următoarea cale în Zagreb.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc pentru revizuirea mare :)

Vă mulțumesc foarte mult pentru excelent comentariu, mă bucur că ai fost fericit, ne place să vă rugăm oaspeților noștri. Și tu și familia ta frumoasa sunt, desigur, întotdeauna binevenite :)

Suzana Zeljko Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ati venit la apartamente Zagreb Lodge, se simt ca acasă.

Apartamente Lodge listare a fost vizualizat de 23804 ori de la 26.06.2015.