Apartamente KlemenčićKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Klemencic sunt situate în partea liniștită a orașului Baška (Zarok), la doar două sute de metri de una dintre cele mai frumoase plaje din nordul Adriaticii și la o plimbare de 15 minute de vechea Bazilică Basca. Putem oferi 4 apartamente: 2 x A4 / 2 și 2 x A2 / 2. Toate apartamentele au o bucătărie complet utilată, TV SAT, aer condiționat și Wi-Fi gratuit (WiFi). Locuri de parcare sunt oferite în curtea clădirii. Suntem bucuroși că vă putem oferi din vara anului 2016 al patrulea nostru apartament la parterul casei noastre. Apartamentul nou A4 / 2 (ID: 49605) este alcătuit din 2 dormitoare, 2 băi, bucătărie și living cu pat suplimentar pentru încă două persoane. Are o mașină de spălat vase, o mașină de spălat. . Pat suplimentar - pat pliabil pe rotile de saltea care pot fi aduse în apartament. Poate fi folosit pentru a 5-a persoană în apartamentele A2 / 2 sau pentru a 7-a persoană în apartamentul A4 / 2. Oaspeții pot folosi o patut (la cerere), un scaun pentru copii / pătuț (la cerere) și un pătuț pentru copii (la cerere)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un animal de companie costă 10 EUR pe zi. Pentru rezervare este necesară o plată în avans. Plățile se pot efectua prin transfer bancar, PayPal, Western Union sau prin poștă. Check-in: de la ora 15:00. Check out: până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 20 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 35 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutură de bun venit. Utilizarea rufelor noastre -> Mașina de spălat nu este situată în apartamente ID: 30737, ID: 30738 și ID: 30740, dar puteți folosi spălătoria noastră echipată cu 2 mașini de spălat. Facilitățile de spalatorie sunt situate în aceeași clădire cu acest apartament și au o intrare separată din curte. Notă: ID-ul apartamentului: 49605 este o mașină de spălat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Klemenčić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bytom , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2023
Doar pozitive.

Recomand apartamentele, recomand gazda, foarte amabila si de ajutor. Te simți îngrijit încă de la început. Apartamentul meu a fost complet utilat, am fost întâmpinați cu fructe și rakija, iar copiii cu dulciuri. SUP la fața locului, bicicletă, spălătorie. Literal, la 3 minute de plajă, o brutărie, un restaurant și o înghețată în apropiere. Proprietarul vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui cum să vă aflați.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc Mariusz

Multumesc Mariusz.

Harmęże, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Vă recomand!!!!

Locație perfectă într-o zonă liniștită a orașului. Foarte aproape de plajă. Proprietarul este prietenos, amabil și foarte ospitalier. Apartamente super echipate, curate. Terasa frumoasa din apartament, inconjurata de verdeata, creeaza conditii ideale pentru relaxare. Locul perfect!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!!

Dragă Paulina. Mă bucur că totul a fost ok și că ați avut o vacanță frumoasă în Baška. Tomislav :)

Protivin, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2021
Locație excelentă și locuințe excelente

Am fost în acest apartament de 6 ori și ne place întotdeauna să ne întoarcem aici, Tomislav și soția lui sunt oameni minunați, totul este curat și ordonat. Nu vrem altceva, este un loc bun pentru noi, peste tot puțin - mai multe, restaurante, panificație, consum, tobogane cu apă, atracții, înghețată, un mic restaurant pentru fast-food chiar pe plajă, doar minunat. Doar apartamente Klemencic pentru noi

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc :))

Mulțumesc :))

Afișați toate recenziile
Tomislav Klemenčić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Simțiți-vă liber să mă contactați pentru orice întrebare despre apartamentele noastre sau informații despre Baska. Bine ai venit! :)

Apartamente Klemenčić listare a fost vizualizat de 125966 ori de la 17.05.2014.