Apartamente PaparibaKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Descriere detaliata

Unitatea de cazare este situată în centru, la 3 minute de mers pe jos de strada principală, la 5 minute de plajă, magazine, brutării, măcelari, restaurante. Centru, și totuși o zonă liniștită cu parcare, WiFi, aer condiționat. Oaspeții se pot bucura de cea mai frumoasă plajă cu pietriș de pe Marea Adriatică, de promenadele de la mare, dar și de drumeții (aproximativ 30 de trasee marcate de 2-12 km), deoarece Baska este situat într-o vale, în jur sunt interesante, stâncoase, dealuri, bogate în plante vindecătoare precum salvie, nemuritoare. Dealurile sunt deosebit de frumoase în iunie, pe măsură ce ienupărul înflorește și mirosul său îmbătător se răspândește prin aer. Pasionații de ciclism nu vor regreta vizitarea acestei zone. Există, de asemenea, trasee marcate pentru ei.În fiecare zi există bărci de excursie care duc turiștii către insulele vecine (Goli otok, Grgur, Rab). Deci nu este niciodată plictisitor. Oricine vizitează Baška o dată, revine întotdeauna și compară orice altă localitate cu aceasta. Baška merită o vizită. Apartamentele sunt simple, funcționale și curate. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații și vă vom ajuta întotdeauna.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă recomandăm sosirea oaspeților după ora 16:00, ceea ce nu trebuie să fie o regulă, deoarece apartamentul poate fi gratuit, astfel încât oaspeții să poată veni mai devreme. Oaspeții din ziua plecării au dreptul să fie până la ora 10:00. După ora 10:00, oaspeții trebuie să părăsească apartamentul. Este de dorit ca oaspetele să plătească un avans, astfel încât să putem conta pe rezervare. Plata în avans este prețul apartamentului pentru o zi din perioada în care oaspetele l-a rezervat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Perioada de anulare este cu 7 zile înainte de sosire. Dacă oaspetele anulează rezervarea din motive justificate, vom rambursa plata.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 80 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de autobuz: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Avem posibilitatea unei excursii panoramice cu barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Papariba
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Karolina Tancabelić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua, inchiriez o casa cu 3 apartamente. Acestea sunt situate în centrul orașului Baska, un loc cu cea mai frumoasă plajă. Foarte potrivit pentru copii. Baška abundă în promenade și trasee de drumeții. Peisajul este frumos, interesant. Există posibilitatea unei plimbări panoramice cu barca. Apartamentele noastre sunt simple, funcționale și curate. Suntem la dispozitia dumneavoastra

Apartamente Papariba listare a fost vizualizat de 31229 ori de la 05.06.2021.