Camere Villa ZvonoBatina - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Batina și regiunea Slavonia şi Baranja!
Descriere detaliata

Villa Bell acest an oferă un apartament mare la ultimul etaj pentru 6 până la 10 de persoane. Apartamentul este 100m2 cu terasa de 20m2. Se compune din 3 dormitoare spatioase, living, sala de mese, bucatarie complet utilata si doua bai. Acesta este cu aer condiționat, Wi-Fi și TV prin satelit. Apartamentul oferă o vedere panoramică a insulelor mare munte. Oaspeții din apartament este disponibil și o terasă mare acoperită cu viță de vie și pin în fața casei, garaj pentru 7 autovehicule, gratar si bucătărie mică. Din 13. 09. 2015 Oferim camere (2 paturi plus pat suplimentar), cu baie privată și balcon cu vedere la mare. Oaspeții pot folosi terasa mare in fata casei, bucatarie si gratar. Parcare pentru masina este in garaj. Există, de asemenea cameră cu 2 pat plus 1. Camera are baie proprie si este situat la primul etaj. Camera este spre partea de nord, nu și nu un balcon cu vedere la mare. Persoane în cameră au acces la o terasă mare în fața casei, bucatarie si gratar din spatele casei. Parcare pentru masina este in garaj.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Wrocław, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Camere Villa Zvono, August 2014
Mi-ar recomanda cu siguranta !!!!

Anul trecut am avut placerea de prieteni pentru a petrece opt zile de la Villa Zvono! Apartament minunat, pardoseli din piatră, mare și camere spațioase (1 mai), frumoasa priveliste de la balconul mare. Imens plus este sala de mese mare, cu living, bucatarie complet utilata. Foarte aproape de plajă, toate magazinele (panificație, mese festive, etc.) în cadrul ajunge ușor. Apartament foarte bine întreținute. Acesta situat la etajul 3, dar nu se simt temperatura, deși, dacă ceva este klimatyzacja- nu am folosit, pentru că a fost foarte frumos. Doamna Biljana frumos și bine m, cele în limba engleză. Aproape de magazine și restaurante, fără toate vorbesc poloneză :)

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zenica, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Camere Villa Zvono, Iunie 2015
Cazare excelente!

Deoarece un acord cu privire la șederea de cazare, calitatea serviciilor și ospitalitatea gazdei, totul era de zece curat! Apartament cu o vedere perfectă la mare, puritate fără cusur, bucatarie complet utilata, paturi perfect pentru relaxare si frumos vis-acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care vom merge cu siguranta spate și de ce vrem sa recomand tuturor aceasta cazare. Nu este mai mult decât suficient spațiu pentru o familie de patru să rămână doi;) Obiectul arată exact așa cum apare în anunț, chiar mai frumos ... El a îndeplinit toate nevoile noastre;)

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Biljana Gudelj Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Olandeză,
Camere Villa Zvono listare a fost vizualizat de 16192 ori de la 06.06.2014.