Casa de vacanta Biljkinog OcaBilje - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 3.711 pe noapte
Descriere detaliata

Casa tatălui lui Biljka a câștigat titlul măgulitor de cea mai bună casă tradițională din Croația datorită interiorului său care te duce înapoi în vremuri străvechi. Este o casă de la începutul secolului al XX-lea de tip tradițional de construcție (așa-numita casă șvabă), care și-a păstrat farmecul până astăzi. Doua dormitoare contin mobilier din lemn masiv de la mijlocul secolului, in timp ce livingul are inca 2 paturi astfel incat poate gazdui pana la 6 persoane. Există, de asemenea, 2 băi, o bucătărie cu o sufragerie și o verandă lungă care duce la o terasă acoperită. În partea de curte se află o altă terasă cu o zonă acoperită mai mică, un grătar și o piscină vara. După cum sugerează și numele, casa este plină de plante, iar în curte există și o grădină și o livadă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face exclusiv prin transfer bancar, 30% la rezervare, iar restul chiar înainte de sosire. În caz de anulare, veți putea folosi avansul la o altă programare. Ora ideală de sosire este după ora 14.00, iar plecarea până la ora 10.00. Există, de asemenea, posibilitatea de auto-check-in.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul în care anulați rezervarea cu 10 zile înainte de sosire, avansul vă va fi returnat.
Distante
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 20 m
  • Staţie de gaz: 10 km
Extra oferta
Pe langa serviciul de cazare, va oferim si ajutor in organizarea sejurului dumneavoastra in Baranja, oferindu-va instructiuni din timp pentru a va putea folosi timpul optim. Veți fi întâmpinat cu o băutură de bun venit, iar bucătăria are ustensile de gătit de bază. Pentru timpul liber, există jocuri de societate și recuzită sportivă, precum și numeroase cărți. De asemenea, este posibil să închiriem o casă pentru sărbători, asupra căreia suntem de acord individual.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vedran Grizbaher
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Profesor de limba italiana, etnolog, ghid turistic, jurnalist amator si mare iubitor de plante si natura.

Casa de vacanta Biljkinog Oca listare a fost vizualizat de 2453 ori de la 08.05.2023.