Apartamente Kosa IstokBiograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Biograd na Moru și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamente recent care garantează o vacanță excelente cu un dram de turism rural construit. Bucurați-vă de frumoasa piscină, și la numai 5 minute cu mașina și marea albastră, mediu liniștit, legume cultivate in mod natural, posibilitatea de a folosi prăjim pe lemn și alte beneficii pe care le si cei dragi oferi o vacanță relaxantă vis va permite, departe de mulțimile oraș și zgomot. În plus față de conținutul bogat al Biograd Riviera, în apropierea parcurilor naționale Krka, Paklenica și Kornati, și Vrana, cunoscut pentru pistele sale de biciclete. Cu o parcare garantată, gazde prietenoase și proximitatea centrului comercial și alte conținuturi necesare, vacanța ta va fi lipsită de griji și confortabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Asigurați-vă că plata în avans în valoare de 20% din suma totală, în timp ce restul este plătit în numerar la sosire. Sosirea este după 12 ore, în timp excursie la 9:30 (negociabil în situații excepționale)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
- Utilizarea gratar locale - Disponibilitatea de pește proaspăt de la pescarii locali de încredere - Piscina in aer liber
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kosa Istok
Sanja Mikulić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă invităm să vă petreceți vacanța la Apartments Filipović. Veți simți atmosfera familiară și împrejurimile liniștite, iar în doar 5 minute cu mașina veți găsi divertisment pentru toate vârstele. Dacă vrei doar liniște și liniște și te-ai săturat de aglomerația de pe plajele orașului, poți oricând să lenevești lângă piscină sau sub foișor. Va asteptam!

Apartamente Kosa Istok listare a fost vizualizat de 62576 ori de la 17.04.2015.