Apartamente MiramarBiograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit în familia noastră, apartamente complet și atent decorate în primul rând pe peninsula din Biograd na Moru, cu o priveliște frumoasă! Casa noastră familială este situată la 5 minute de mers pe jos de centru și plajă și nici măcar la 1 minut de magazin, brutărie, restaurant și feriboturi, care se află chiar în fața casei. În partea de sus a casei există o terasă mare cu vedere minunată la mare, insula Pašman și canalul Pašman, precum și posibilitatea de a face plajă și de a folosi grătarul. Fiecare apartament are TV LED cu programe internaționale, uscător de păr, aer condiționat și alte elemente esențiale. La cerere, sunt disponibile și o mașină de spălat și un fier de călcat. Terasa este impartita intre doua apartamente.Vezi mai multe in continutul suplimentar de mai jos. Desigur, pentru toate celelalte informații, nu ezitați să trimiteți o întrebare!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Posibilitatea de a organiza mese cu o taxă suplimentară de 13 eur/zi pentru demipensiune, de persoană. Datorită locației noastre în centru, parcarea este deținută de oraș și costă 250 HRK/săptămână sau 60 HRK/zi. Cu acest bilet, puteți parca în toată Biogradul Plata în avans de 20% într-un cont de giro și suma rămasă în numerar, la sosire sau cu acord. Check in 12-1pm, check out 10am sau prin aranjament. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate și posibile reduceri.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În cazul coronavirusului sau a unei grave tragedii familiale, programarea este mutată sau anulată.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 28 km
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
După o călătorie grea, toată lumea este binevenită cu o băutură cu gheață de bun venit, alcoolică sau nealcoolică, după dorință, suntem gata să vă primim și să vă găzduim și, bineînțeles, să vă ajutăm să vă instalați cât mai curând posibil și să începeți un binemeritat. concediu de odihna. Desigur, peștele se mănâncă și în mare! Va oferim si peste proaspat prins in aceeasi zi, pe care il curatam si il coacem daca doriti. Pe lângă cei peste 2 kilometri de plaje diferite, oferim și posibilitatea de a închiria o ambarcațiune cu reducere (dacă nu aveți permis de conducere, puteți închiria și o ambarcațiune cu skipper). În plus, vă putem garanta cele mai bune prețuri pentru excursii organizate în Insulele Kornati, plimbări cu barca cu motor de adrenalină sau vizionarea fundului mării cu un semisubmarin. Avem, de asemenea, sugestii pentru excursii autonome. Oferim, de asemenea, o reducere la închirierea de biciclete, scutere, trotinete electrice de mobilitate și quad-uri. Practic, orice doriți, vom face tot posibilul să vă facem posibil.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Miramar
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Slovenske Konjice, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Aprilie 2022
1 mai la Biograd

Ne-am hotărât să mergem la Biograd pentru 1 mai, deoarece avea loc Weekend-ul Sloven. Au fost multe activități și concerte grozave. Locația apartamentului este cea mai bună. Oferă o priveliște frumoasă asupra mării în orice moment al zilei și se află, de asemenea, la 30 m de principalele evenimente. Magazinul și brutăria erau chiar după colț și erau o mulțime de restaurante din care să alegeți. De îndată ce păși, ești afară în evenimentul principal, ca să zic așa. Ce mi-a plăcut a fost că totul era aproape și convenabil. Proprietarul Miro este, de asemenea, foarte ospitalier și de ajutor. Cu siguranta vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri!

Ma bucur ca ti-a placut. Multumesc si sper sa ne revedem!

zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6, August 2021
Frumoasa

Am avut o vacanță minunată aici. Locația casei este cu adevărat perfectă, oferă vedere la mare, este aproape de plajă și de tot ce aveți nevoie. Apartamentul a fost extrem de îngrijit și curat și se poate vedea că este întreținut și renovat. Gazdele au fost grozave, chiar la început ne-au întâmpinat cu o băutură, ne-au ajutat cu cazarea, parcarea și toate întrebările pe care le-am avut. Într-o seară am fost tratați cu pește proaspăt. Toate recomandările și ne vedem anul viitor cu siguranță!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Miramar, Mai 2018
minunat pentru weekendul sloven!

În apartamentul galben am rămas 5 zile în weekendul sloven. apartamentul a fost dimensiunea ideală pentru noi trei și într-o locație ideală pentru activități. scena a fost imediat în spatele clădirii adiacente! Apartamentul nostru nu avea priveliște directă spre mare, ci este văzut de pe terasa comună din fața apartamentului. marea și țărmul sunt la 5 pași în fața casei. curățați atât în ​​interiorul cât și în afara casei. frumos, făcut cu mâinile noastre, pe care le apreciem. și un preț foarte plăcut pentru prima vacanță de vară!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Miro Ilišinović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Cu o experiență de 20 de ani ca ospătar, știu cum să mulțumesc oamenii și să le îndeplinesc cerințele. În apartamentele noastre de familie, pe care le conduc cu ajutorul soției și fiului meu, prioritatea este să vă faceți să vă simțiți confortabil și să vă bucurați cu adevărat.

Apartamente Miramar listare a fost vizualizat de 111556 ori de la 17.08.2016.