Apartamente MitjaBiograd na moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 490 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

apartamentele sunt situate în centrul orașului Biograd, la 10 minute de mers pe jos de plaja apartamentele sunt toate cu aer condiționat. Stația de autobuz este situată la 100m de apartament și astfel toate au o apropiere apropiată. ei pot, de asemenea, să-și lase lucrurile cu noi până la sosirea autobuzului, la fel și pentru oaspeții care părăsesc vavirul. toate apartamentele și studiourile au balcon sau terasă cu scaune și copertină. casa este în trei bucăți și intră într-o intrare cu aceeași curte.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
la rezervarea clienților, 30% din suma pe factură sau voucher pentru a confirma rezervarea. Plecarea trebuie să fie până la ora 9:00 și sosirea după 12 ore. în cazul în care aveți lucruri trecute, puteți pleca în taverna noastră și puteți merge la vâlvă sau la plajă până când apartamentul va ateriza. Toate apartamentele și studiourile au aer condiționat, precum și un aragaz cu apă, cuptor cu microunde și ustensile de gătit. așternutul este al nostru și prosoapele trebuie să aducă cu tine. Taxa de turist pentru adulți este de 1, 50 €, pentru copiii de 12 ani 0, 70 €. pat suplimentar 3 € dacă este folosit.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 10 m
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 50 m
 • Farmacie: 50 m
 • Banca: 20 m
 • Oficiu poştal: 50 m
 • Staţie de gaz: 100 m
 • Staţie de autobuz: 50 m
 • Gară: 29 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 100 m
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 300 m
 • Casino: 50 m
 • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții primesc o băutură de bun venit la taverna noastră, care poate fi servită și la o cerere de adunare socială. Terasa cu grătar este disponibilă și pentru grătar și socializare. Posibilitatea de excursii organizate la parcurile naționale Kornati, Krka și Plitvice, precum și safari canoe pe Zrmanja.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mitja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Thörl-Maglern-Greuth, Austria
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iunie 2021
Gazde calde!

Apartamentele sunt situate la aproximativ 150 m de cea mai apropiată plajă, pe o stradă laterală liniștită a străzii principale din Biograd, cu o curte interioară frumoasă și locuri de parcare gratuite! Vei fi întâmpinat cu căldură de familie, cu o băutură de bun venit în taverna lor! Apartamentele foarte curate și bine întreținute au aer condiționat și sunt dotate cu tot ce aveți nevoie (filtru de cafea, cuptor cu microunde etc.)! Brutărie bună și un mic magazin alimentar se află în imediata apropiere. Piața zilnică de peste drum este un alt punct culminant. Seara vă aflați în câteva minute în centrul orașului Biograd, cu numeroase restaurante grozave și înghețate. Proprietarii sunt întotdeauna la fața locului pentru întrebări, îngrijorări și sfaturi! Suntem oaspeți ai familiei Pozarina de mulți ani și ne simțim foarte confortabili și foarte bineveniți! 100% recomandare !!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Excelent

Gazdele sunt amabile și primitoare. Cazarea este excelentă. Locație excelentă. Totul este disponibil și chiar în apropiere. Plaja la 5 minute de cazare. Recomandare caldă!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Radlje ob Dravi , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Ianuarie 1970
Vacanță grozavă

Cazare excelentă, în centru, dar în același timp aproape de mare. Proprietarii prietenoși, terasă și misto. Nu aveam nevoie de aer condiționat. Plase de tantari pe geamuri. Am fost oaspeți obișnuiți de 5 ani. Folosim diferite apartamente. Iti recomandam!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marija i Davor Požarina Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeții noștri vechi și noi! Suntem implicați în turism de mai bine de 30 de ani și suntem foarte fericiți că oaspeții noștri se simt ca acasă și sunt întotdeauna fericiți să se întoarcă. Ne aflăm în centru, deci nu aveți nevoie de mașină. Convenabil în special pentru oaspeții care vin fără mașină, deoarece totul este la îndemână. Așteptăm cu nerăbdare toți oaspeții de bunăvoință, indiferent de unde provin !!!!