Casa mobila Blue Wave Biograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Descriere detaliata

Casa mobilă Blue Wave II este situată în primul rând către golful Soline, ferită de vedere. O casă mobilă complet utilată, cu două dormitoare separate cu dulapuri, un living cu un pat extensibil suplimentar (135x190), o bucătărie complet utilată, cu aer condiționat și o terasă mare. Există un grătar, o masă și șezlonguri confortabile pe terasă. Accesul la internet wireless este disponibil gratuit în întreaga zonă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul nu include taxa de ședere, care este de 1,44 EUR pentru adulți și 50% din acel preț pentru persoanele cu vârsta între 12-18 ani, și o taxă unică de înregistrare de 1 EUR de persoană. Curățenia finală este de 50 EUR. Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unei sume de 30% din pretul total.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul unei epidemii și a unei interdicții de călătorie din partea autorităților, suma plătită este returnată integral.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Port: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Prețul sejurului include utilizarea prosoapelor și lenjeriei de pat și accesul la internet wireless. Ghidul nostru de vacanță creat personal, cu multe informații și sfaturi, este disponibil în trei limbi pentru toți oaspeții.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Blue Wave
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sanela Babic
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Ascuns vederii la umbra unei paduri de pini si in primul rand pana la plaja... Intimitatea oferita de Blue Wave Mobile Home II. Acolo vei găsi tot ce ai nevoie pentru relaxare și odihnă din viața agitată de zi cu zi

Casa mobila Blue Wave listare a fost vizualizat de 2594 ori de la 11.01.2024.