Apartament BileKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament cu două camere în Kaštel Štafilić - BILE, dimensiunea 77 m2, este situat într-o locație excelentă: la aproximativ 3 km de aeroport, la 10 km de centrul orașului Trogir, la 16-20 km de centrul orașului Solin și Split. Există mai multe plaje frumoase cu pietriș și curate în apropiere, iar cea mai apropiată este la aproximativ 7 minute de mers pe jos. Apartamentul dispune de parcare proprie pentru oaspeti, iar in apropiere sunt mai multe supermarketuri. Apartamentul este dotat cu aer condiționat și este format dintr-o bucătărie bine utilată, un living mare și o verandă, două dormitoare (unul cu pat dublu, celălalt cu două paturi separate), o baie și un hol. Din păcate, animalele de companie nu sunt binevenite și nici petrecerile zgomotoase. Este potrivită în special pentru familiile cu copii datorită sufrageriei spațioase ca loc de joacă. Apartamentul are o conexiune optică, rapidă, la internet și un receptor TV inteligent cu multe canale. Kaštela este o serie de 7 orașe de coastă, iar fiecare este atractiv pentru oaspeți cu istoria și lucrurile interesante. De-a lungul lor se întinde o frumoasă promenadă la malul mării, care este plină de opțiuni de catering

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Model de plata: 50% avans la rezervarea cazarii, iar restul imediat la sosire, la ridicarea cheilor apartamentului. Sosire: de la 14:00 până la 22:00 Plecare: până la 10:00 Toate celelalte date numai cu aranjament special. Modalitate de plata: Plata in avans - contul de tranzactie al proprietarului apartamentului Sold - numerar sau contul de tranzactie al proprietarului Acordam o reducere pentru 7 sau mai multe nopti. Procentul depinde de numărul de nopți și perioada de utilizare a rezervării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
RESTAURARE COMPLETĂ A DEPOZITĂȚII: În termen de 24 de ore de la efectuarea rezervării, dacă începerea perioadei rezervate este de până la 15 zile sau se poate face cu 30 sau mai multe zile înainte de începerea perioadei rezervate dacă rezervarea a fost anterioară. DEPOZIT: Pentru anularea rezervarii intre 30 si 15 zile pana la inceputul perioadei rezervate, oaspetele are dreptul la rambursarea a 50% din avansul. FĂRĂ RETURNĂRI: Dacă oaspetele dorește să anuleze rezervarea cu 14 zile înainte de începerea rezervării, nu are dreptul la rambursarea avansului. DACĂ ÎNCĂ OASPATUL TREBUIE SĂ ANULEZE și nu mai are dreptul la o rambursare integrală sau de 50% a avansului, el poate recomanda unul dintre oaspeții săi și poate primi de la el și de la noul oaspete suma plătită a avansului, în conformitate cu in aceleasi conditii, restul va plati in apartament, totul de comun acord cu gazda. Sau, dacă anulează cu 7 sau mai multe zile înainte de data rezervată, poate folosi din nou suma de plată în avans pentru o altă dată de comun acord cu gazda, și în termen de un an și la lista de prețuri curentă pentru noua dată de rezervare.
Distante
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 40 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Aeroport: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În apartament există o mașină de exerciții - orbitrek.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bile
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dražen Vadlja
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Gazdele Vedrana și Dražen așteaptă cu nerăbdare sosirea oaspeților lor și speră că se vor simți foarte confortabil în apartamentul lor mobilat cu drag.

Apartament Bile listare a fost vizualizat de 645 ori de la 27.04.2024.