Casa mobila Zora HouseBiograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Descriere detaliata

Casa noastră mobilă utilată modern oferă cazare confortabilă pentru până la 6 persoane, cu 2 dormitoare spațioase, un living cu o canapea extensibilă și 2 băi. Bucurați-vă de terasa mare acoperită, dotată cu zonă de luat masa și living în aer liber, ideală pentru întâlniri lungi de noapte. Aici vă puteți bucura de un joc de săgeți sau vă puteți relaxa în fața unui televizor mare, în timp ce faceți grătar pe grătarul nostru mare pe gaz și pe aragazul în aer liber. Terasa acoperită este înconjurată de pini și o adiere blândă dinspre mare. Pe o parte a terasei se află o zonă de luat masa spațioasă, dotată cu o canapea confortabilă și fotolii și mai confortabile, iar pe de cealaltă parte, livingul nostru în aer liber oferă locuri confortabile unde nu numai că te poți relaxa, ci și să te bucuri de emisiunile tale TV preferate. pe televizorul imens cu canale TV prin satelit disponibile, Netflix și HBO GO. Casa este situata la 3 minute de frumoasa plaja.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervari se achita 30% din suma totala, iar restul cu 30 de zile inainte de sosirea la unitatea de cazare. Avansul se plătește în contul gazdei. Prețul nu include taxa unică de curățenie de 70,00 EUR și taxa turistică, care se plătește în tabără la sosire și înregistrarea oaspeților la recepția taberei. Dacă rezervarea se face în termen de 30 de zile de la data sosirii la unitatea de cazare, oaspetele plătește suma totală în momentul rezervării. Taxa de ședere este de 1,5 EUR/zi pentru un adult, 50% din această sumă pentru copiii cu vârsta între 12-18 ani și nicio plată pentru copiii sub 12 ani. Parcarea pentru un vehicul este gratuită, iar tabăra taxează 10 euro/zi pentru fiecare vehicul suplimentar.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă. În cazul anulării rezervării cu 60 de zile sau mai mult înainte de sosire, aceasta poate fi folosită pentru o altă programare gratuită, cu condiția plății restului sumei convenite.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Port: 1.1 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 600 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
ℹ️Terasa mare acoperita cu zona de luat masa si living in aer liber cu televizor mare si darts ℹ️Gratar mare cu gaz + aragaz pe gaz ℹ️Bucatarie complet utilata (frigider, cuptor cu microunde, aragaz, ceainic, aparat de cafea, masina de spalat vase, toaster, toate vasele necesare) ℹ️ Living cu TV mare ℹ️WI-FI gratuit, TV prin satelit, aer condiționat ℹ️Lenjerie de pat și prosoape confortabile din damasc ℹ️Uscător de păr, fier de călcat ℹ️Cutie de hrănire pentru copii ℹ️1 loc de parcare, al doilea loc de parcare cu cost suplimentar Casa mobilă Casa Zora este situată la doar 3 minute de mers pe jos la plaja cu nisip și pietriș și la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Biograd. Tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxată este disponibil în și în jurul taberei - de la magazine și restaurante până la terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii. Și cea mai mare plăcere este tocmai să te bucuri de soare și de mare, precum și posibilitatea de a merge în excursii în parcuri naționale atractive precum Parcul Național Krka, Parcul Național Kornati, Parcul Național Paklenica sau orașe istorice precum Zadar și Šibenik.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Zora House
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Darko Štefančić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa mobila Zora House listare a fost vizualizat de 989 ori de la 03.04.2024.