Apartament ŠokicaBizovac - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 617 pe noapte
Descriere detaliata

Ambianța oferă o experiență autohtonă cu multe detalii slavone țesute în broderii unice de aur și obiecte de artizanat. Unitatea de cazare are un hol de intrare, o baie cu articole de toaleta gratuite, o toaleta separata, o sufragerie cu bucatarie, un living si un dormitor.In fata unitatii de cazare exista o terasa spatioasa. În clădire sunt disponibile parcare privată acoperită gratuită și un garaj.Vi se oferă opțiuni individuale pentru prepararea mâncării, frigărui de prăjire, slănină, grătar... într-un cuptor de pâine autohton construit din cărămizi proaspete. În apartamentul nostru „ŠOKICA” vă cufundați în vise de basm pe saltele, perne și lenjerie de pat de cea mai bună calitate. Curtea este decorată cu multă verdeață și flori. Atmosfera slavonă va fi completată de liniștea și pacea de altădată. Unitatea este situată la 10 km de ieșirea de pe autostrada A 5 (Slavonika). Este aproape de centrul orașului Bizovac (600 m) și la 1500 m de piscina spa Bizovački. Ne aflăm în imediata apropiere și legături excelente cu Osijek (20 km) și orașul Valpova (7 km).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sunt disponibil pentru toate întrebările oaspeților.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 70 km
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 1 km
Extra oferta
Particularitatea este ca poti comanda produse gastronomice de OPG autohton (lapte, branza proaspata, branzeturi cu aditivi, oua casnice, produse culinare - kulen, carnati, miere, alune...) si iti vor fi livrate pragul apartamentului. De asemenea, este posibil să se organizeze călărie și un tur al grajdurilor din Bizovac.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Šokica
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Romana Žužić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt o persoană comunicativă și prietenoasă care își dorește intimitate și sentimentul propriei case pentru oaspeții săi. Sunt deținător al meșteșugurilor tradiționale, broderii cu aur, care se află pe lista patrimoniului cultural imaterial al Republicii Croația și vă pot educa despre tehnica autohtonă a broderiei cu fire de aur - ZLATOVEZA. Unitatea de cazare „Šokica” este destinată oaspeților de vacanță care nu doresc să le tulbure liniștea și intimitatea.

Apartament Šokica listare a fost vizualizat de 2859 ori de la 11.05.2023.