Apartament House of TeaBjelovar - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Descriere detaliata

Apartment House of Tea este situat în centrul orașului Bjelovar. Este o casa decomandata foarte confortabila de 75 mp cu living, doua dormitoare, o baie si o bucatarie. Internetul optic este gratuit, viteza este de 1 Gbps prin cablu și aproximativ 300 MBps pe WI-Fi. Într-un dormitor este un pat dublu (140x200 cm), iar în celelalte două paturi de o persoană (90x200 cm). Bucataria este complet utilata (frigider cu congelator, cuptor, aragaz, cuptor). In sufragerie se afla un televizor LED (82 cm) cu un pachet de peste 100 de programe interne si straine, inclusiv pachetul de filme HBO. Este conectat cu Chromecast, astfel încât este posibil să redați conținut multimedia de pe un telefon mobil. Există, de asemenea, DVD-uri, cărți, jocuri de societate. Parcarea este disponibilă în curtea încuiată, există întotdeauna locuri. Este suficient de mare pentru a găzdui o dubă. Locul de joacă pentru copii este la 200 de metri, cel mai apropiat magazin este la 300 de metri, iar centrul orașului este la 500 de metri. Este situat pe drumul principal spre Zagreb, deci este ușor de găsit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se va face astfel incat 25% din suma sa fie achitata in contul chiriasului imediat dupa rezervare, iar in caz de anulare, aceasta suma ramane la chirias. Suma rămasă este plătită în contul chiriașului cel târziu cu o zi înainte de sosire sau dacă este plătită în numerar la sosirea la locație. Ora ideală de sosire este de la ora 14:00, iar plecarea până la ora 11:00 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata se va face astfel incat 25% din suma sa fie achitata in contul chiriasului imediat dupa efectuarea rezervarii, iar in caz de anulare aceasta suma ramane la chirias.
Distante
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 300 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 800 m
  • Activităţi sportive: 400 m
Extra oferta
Petreceți noaptea într-un apartament spațios (75 m2) complet renovat în 2019. Distrați-vă cu WiFi gratuit de mare viteză și TV LCD. Înviorați-vă în bucătăria complet utilată. Odihnește-te în paturi duble sau twin. Parcați gratuit într-o curte împrejmuită suficient de mare pentru vehicule de livrare.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tea Kokoruš
Vorbește:
Croată,
Apartament House of Tea listare a fost vizualizat de 2499 ori de la 27.03.2023.