Apartament MateaBjelovar - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vino și bucură-te de o vacanță minunată în apartamentul nostru modern Matea, situat în liniștitul și fermecătorul Bjelovar! Acest apartament spatios de 70 mp poate gazdui pana la 4 persoane si este situat intr-un cartier (strada) linistit si linistit la 2 km de centrul orasului, fara trafic si zgomot auto. Apartamentul este compus din 1 dormitor, baie, bucatarie, living, sufragerie, balcon si terasa acoperita. In cadrul cladirii exista o parcare pentru 2 masini si posibilitatea folosirii garajului, o terasa acoperita cu gratar pentru 10 persoane, un loc de joaca pentru copii si o gradina imprejmuita plina de verdeata de 700m2.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți rezerva un sejur în apartamentul Matea prin telefonul mobil (SMS, Whatsapp, Viber) sau prin e-mail. Puteti achita 10% din rezervarea apartamentului prin banca sau, prin acord, intreaga suma la sosirea la apartament in numerar. Ora de plecare din apartament până la ora 12:00 sau cu acord, și sosire la apartament de la ora 14:00 sau cu acord. Ora flexibilă de sosire și de plecare către sau dinspre apartament. Dacă veniți în Bjelovar cu transportul public cu autobuzul sau trenul, suntem gata să vă luăm și să vă returnăm în ziua plecării fără taxe sau costuri suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare gratuita a rezervarii de cazare.Avansul pentru cazare in apartament este de 10% sau prin acord fara plata in avans, ceea ce inseamna suma totala la sosirea in apartament.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 75 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
Extra oferta
Apartament Matea oferă numeroase facilități care vă vor face șederea de neuitat. Relaxați-vă pe balcon cu vedere la împrejurimi sau bucurați-vă de momente comune în grădină cu un grătar. Pentru mașinile dumneavoastră sunt prevăzute 2 locuri de parcare și posibilitatea de a folosi garajul. Terasa spațioasă este perfectă pentru relaxare, iar interiorul apartamentului emană căldură datorită șemineului. Confortul si calitatea sejurului este asigurata de WiFi, smart TV, IPTV-Netflix, aer conditionat, incalzire centrala, masina de spalat rufe, fier de calcat, uscator de par, vase, patut si posibilitatea de inchiriere pe termen lung. Apartamentul oferă un mediu cu alergii scăzute. De asemenea, sunt disponibile biciclete pentru a explora împrejurimile frumoase. O zonă de spălătorie cu mașină de spălat vă asigură practic în timpul șederii dvs. Dormitorul cu un pat confortabil, smart TV și mobilier elegant oferă refugiul perfect după o zi plină. Nu ratați ocazia pentru o vacanță de neuitat în apartamentul Matea. Rezervă-ți șederea și bucură-te de acest loc minunat! Bine ati venit!
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Donji Miholjac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Martie 2024
Excepţional

Ambianță frumoasă, loc extrem de plăcut, spațios, curat și ordonat. Gazdele sunt oameni minunati, minunati, amabili, amabili. Casa are tot ce ai nevoie pentru o vacanta minunata! Il recomand tuturor

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc.

Multumesc Martina pentru comentariile minunate. A fost o plăcere să vă găzduiesc⚘️ Sunteți întotdeauna oaspeți bineveniți în apartamentul nostru. Lp Anka și Marinko👍

İstanbul, Turcia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Martie 2024
Cazare luxoasa si curata

Nu este departe de centrul orașului. O cazare foarte îngrijită și curată. Am fost foarte mulțumit. Domnul Marinko și soția sa formează un cuplu foarte grijuliu și amabil. Le mulțumesc foarte mult pentru tot. L-as recomanda tuturor.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc Gökhan!

Mulțumesc Gökhan și ai fost oaspetele nostru drăguț și drag. Călătorie fericită la Istanbul. Lp

Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Martie 2024
Toate recomandarile!!!

Toate recomandarile pentru apartament. Spațios și cald, confortabil și mobilat modern, întregul etaj disponibil. Gazdele sunt abordabile și prietenoase și mereu la îndemână în orice moment. Bucătăria este dotată cu toate ustensilele necesare pentru gătit, inclusiv rețete. Suficient spațiu pentru animale de companie (aveam două). Ne-a plăcut să ne relaxăm tot timpul șederii noastre, deoarece strada este liniștită și fără trafic. Multumesc gazdelor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Luna🐕&🐕Aldo

Tatjana și Tiho, vă mulțumim pentru weekendul minunat pe care l-am petrecut cu voi și cu ai tăi și cu animalele noastre de companie. Salutări și toate cele bune. 🐕🐕😊

Anka i Marinko Šarić
Vorbește:
Croată, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem Anka si Marinko, gazdele frumosului si calduros apartament al nostru Matea, va stam la dispozitie 24 de ore pe zi. Ne puteți contacta la numărul de mobil 098/641-041 Bine ați venit!

Apartament Matea listare a fost vizualizat de 2307 ori de la 31.10.2023.