Casă de piatră SršenBlace - Dubrovnik

preț de la LEI 3.961 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Blace și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Casa veche este un loc de familie perfect pentru a vă bucura de zilele fierbinți de vară și de aer curat. Apartamentul este format din trei camere spatioase, fiecare cu baie proprie, precum si un living confortabil si o bucatarie complet utilata cu o sufragerie. În plus, oaspeții au la dispoziție facilități suplimentare: un balcon frumos cu vedere la mare, ideal pentru a bea cafeaua de dimineață sau o băutură de seară, precum și o terasă și un șemineu care vor permite o socializare plăcută seara. Proprietatea se află la doar 5 minute de mers pe jos de frumoasa plajă cu pietriș din centrul orașului, în plus, există și o plajă cu nisip în apropiere, care este la doar 15 minute de mers pe jos de casă. Casa veche este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de tot ceea ce are de oferit Blace.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În conformitate cu condițiile de rezervare a acestei unități de cazare, oaspeții trebuie să plătească 30% din suma totală a rezervării în momentul rezervării (în termen de 7 zile). Această sumă poate fi plătită prin transfer bancar în contul bancar indicat. Oaspeții trebuie să plătească restul de 70% în numerar la sosirea la cazare. Această metodă de plată permite oaspeților să își rezerve cu ușurință și simplu șederea și să își asigure locul. Oaspeții pot fi siguri că toate condițiile de rezervare vor fi precizate în mod clar și că vor avea toate informațiile necesare înainte de sosire. Pe lângă confortul și comoditatea acestei unități de cazare, această metodă de plată face și mai ușor să vă planificați șederea.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condițiile de anulare a acestei rezervări sunt următoarele: oaspeții își pot anula rezervarea gratuit cu 30 de zile înainte de sosire. Cu toate acestea, suma plătită de 30% din suma rezervării nu este rambursabilă în acest caz. Dacă oaspeții își anulează rezervarea cu 30 de zile înainte de sosire, ei vor trebui să plătească suma totală a rezervării. Această politică de anulare asigură că unitatea de cazare păstrează o anumită sumă după anulare pentru a compensa eventualele pierderi datorate anulării rezervării. Vă rugăm să rețineți că este recomandabil să contactați unitatea de cazare în cazul unor situații neplanificate care ar putea afecta sosirea oaspeților. Cazarea va încerca să găsească cea mai bună soluție.
Distante
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții cazați în această unitate de cazare au tot ce le trebuie pentru o ședere plăcută. Cu Wi-Fi gratuit și un loc pentru a parca o mașină și o acostare pentru o ambarcațiune ( pescaj de barcă de maxim 0,80 m), oaspeții pot întreba gazdele tot ce îi interesează despre loc și împrejurimi. Gazdele vor fi bucuroși să recomande locații interesante care merită vizitate în apropiere, precum și atracții din orașele din apropiere. De asemenea, oaspeții vor avea ocazia să deguste fructe proaspete din cultivarea acasă în timpul șederii lor. Dacă sunt interesați, pot cumpăra ulei de măsline de casă și pește proaspăt de la gazdă sau de la localnici. Una peste alta, aceasta este alegerea perfectă pentru călătorii care caută o experiență autentică și o adevărată vacanță în natură frumoasă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casă de piatră Sršen
Hrvoje Sršen
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casă de piatră Sršen listare a fost vizualizat de 2127 ori de la 03.04.2023.