Apartamente CentarBrač Bol - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Center Apartments sunt situate în centrul orașului, 50m deasupra portului. Lângă oficiul postal, banca, farmacie, poliție, piață, restaurante și un supermarket. Plajele in apropierea Manastirii Dominicane, iar hotelul White House se află la 5 minute. Din insula Bol la plaja Zlatni șobolan există bărci cu locale și un tren turistic. Casa a fost construită în urmă cu 10 ani, într-un stil modern. Locuinta dispune de parcare privată. Oaspetii nostri se pot folosi grătarul pentru prepararea fripturilor de pește sau carne. În aceeași casă în care trăiește și familia noastră și suntem întotdeauna fericiți pentru a servi oaspeții noștri. Apartments Center este compus din trei apartamente četeverokrevetna separate. Apartamentele sunt bine mobilate și echipate și au terase private cu vedere la mare. Două apartamente suplimentare au TV prin satelit, internet Wi-Fi și două aparate de aer condiționat. Apartamentele Mima sunt situate pe partea de vest a Bol, într-o locație excelentă, la doar 300 de metri de centrul orașului și la 200 de metri de plajă. Plaja Zlatni șobolan este de 15 min. pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă nu este inclus. rezervare în avans este plătită în contul proprietarului de 20% din costul total. La plata sosirea în numerar pentru suma rămasă. Ora de sosire de 14 ore și ora de plecare până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 60 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Centar
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Arad, România
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2021
Amintiri frumoase

Am rezervat cu două zile înainte de sosire. A fost o surpriză foarte plăcută. Dragi gazde, totul este aproape. Apartament frumos, solicitant. Recomand pizza Gogy de alături. Vidova Gora este o experiență obligatorie.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Trento, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Centar, August 2018
O vacanță plăcută în Bol!

Am stat două săptămâni în acest oraș. Sărbători frumoase, insula oferă atracții pentru toate gusturile. Apartamentul în care ne găzduia Miranda era foarte spațios, bine păstrat și curat. Locație perfectă pentru a ajunge în centru și pe cea mai faimoasă plajă "Golden Horn" pe jos. Miranda sa dovedit a fi foarte bună și ospitalieră. Am avut o problema cu furnicile si ne-a adus imediat produsele potrivite. Modificarea prosoapelor la fiecare 3/4 zile. Legume din grădina de legume. Nimic de plâns. Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitate!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Menges, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Centar, Iunie 2018
Foarte bine, grozav!

Apartament excelent, frumos și spațios. Are o terasă discretă. Trebuie să ne întoarcem. Locația pentru centru este mai mult decât excelentă. În fiecare dimineață aveți un minut la malul mării și la o cafenea. Proprietari foarte prietenoși Parcare privată!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Miranda Karmelić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună! Eu sunt Miranda .I-am născut și locuiesc cu familia mea și familia Bol.Our este mai mare de 30 ani și un apartament de închiriere de afaceri și ne-am abordare a fiecărui oaspete ca face parte din familie. Vom încerca să fi cel mai bun host.You sunt binevenite!

Apartamente Centar listare a fost vizualizat de 59964 ori de la 11.01.2015.