Apartamente MaslinaBožava (Dugi otok) - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Božava (Dugi otok) și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament foarte luxos, Regulamentul suveran, care vă va oferi un sentiment de calitate și de înaltă ordine. Complet echipate și apartamente moderne într-o zonă liniștită din Božava, situat aproape de mare; Facilitatea este situat la 2 minute de centru și la 5 minute de mers pe jos de plaja. Apartament de lux dispune de 90 m2. Bucataria, care se face în lucios. complet echipate: cuptor cu microunde, cuptor, ceainic, frigider modern D cameră este decorată în ton violet și alb, cu mobilier de înaltă calitate.. Toaletă conține gresie de design, o cabină de masaj, oglindă mare, WC, bideu și dulapuri termina oglinzi. Camera de zi este spațioasă și oferă o atmosferă confortabilă, care este mare pentru mobilier și televizor LCD cu diverse programe. Terasa are vederi frumoase din gradina, Întreaga clădire este acoperit cu conexiune de înaltă calitate Internet (Wi-Fi), care, desigur, este liber. Veniți și bucurați-vă pur și simplu pacea, frumusețea și luxul.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Efectuarea de plăți în contul înainte de gazdă, dar, de asemenea, să plătească atunci când stați în apartament. În acest există avansul în mărime de 25% din prețul total. Check-in este de la 12:00 începând și a verifica afară este la 11:00. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 80 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Port: 80 m
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Stimati vizitatori, dorim sa va oferim nu numai o vacanta mare, dar experienta de neuitat. Ca o opțiune, oferim a merge la pescuit cu plase, desigur degustare pește depozitate la domiciliu modul în care aceasta va rămâne în luna ianuarie. Cumparam, de asemenea, produse locale, la preț redus, cum ar fi uleiul de măsline, legume și așa mai departe. În orice moment, suntem acolo pentru tine, doar să ne vină și să respire în vara în drum spre casă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maslina
Marin Jerić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Ce să spun interesant. Lucrez ca manager în Svpetrus Hotelino a inchiria pe insula Brac. MA în economie în Rijeka. Direcție International Business - Business Economie. Am 29 ani si imi place sa lucrez cu oamenii, trebuie să recunosc că produsele alimentare. Vom fi cele mai bune gazde ne-am venit. Felicitare Lovely

Apartamente Maslina listare a fost vizualizat de 8994 ori de la 31.08.2015.