Apartament ErnestDugi otok Brbinj - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în Brbinj pe Dugi otok, la 10 metri de mare, la etajul 1 și are o terasă cu vedere la mare și la apus. Două restaurante sunt situate în apropierea apartamentului. Proprietatea se află la 3 minute de mers pe jos de portul de feriboturi. Apartamentul este compus dintr-o bucatarie cu living, trei dormitoare, baie, toaleta suplimentara si terasa. Apartamentul este complet utilat si dotat cu aer conditionat. Bucataria este moderna si noua, si este dotata cu masina de spalat vase, aragaz, cuptor, frigider cu congelator si cuptor cu microunde. Sala de mese este spațioasă, cu o masă mare și o canapea și acces la terasă. In holul spatios se afla un dulap mare de perete, o baie recent renovata cu dus si trei dormitoare spatioase si utilate. Posibilitatea de a folosi gratarul acoperit in gradina. . Puteți înota chiar în fața apartamentului. La toate celelalte plaje frumoase din Dugi otok se poate ajunge în 10-15 minute cu mașina. Puteți parca în fața casei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire la apartament este de la ora 14, iar ora de plecare este până la ora 10. Anulare gratuită cu 30 de zile înainte de sosire. Rezervarea se confirma printr-un avans de 20% din pretul total si se achita in contul bancar. Vă trimitem o confirmare scrisă a rezervării. Suma rămasă se plătește în numerar la intrarea în apartament. Taxa de turism este inclusa in pretul apartamentului. Fără costuri suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dacă anulați rezervarea cu până la 15 zile înainte de sosire, vă rambursăm 50% din avansul.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 13 km
  • Farmacie: 20 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 18 km
  • Port: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oferim o băutură de bun venit tuturor oaspeților. Posibilitatea de a folosi dana pentru o barca pe debarcaderul din fata apartamentului. Dugi otok este o insulă magică și distinctă și ideală pentru a vă bucura de puritatea mării și de frumusețea naturii. Partea de sud a insulei este în cea mai mare parte abruptă și constă în stânci încântătoare din Parcul Natural Telašćica, în timp ce partea de nord a insulei este un contrast puternic cu golfurile liniștite, plajele cu pietriș precum Veli Žal, plajele cu pietriș din apropierea farului, nisipul frumos. plaja Sakarun și multe altele, acea parte a fost declarată un peisaj croat semnificativ. O vizită la golful Brbišćica, care este situat la doar trei kilometri de apartament, cu o plajă frumoasă pentru înot, unde puteți închiria un caiac sau SUP pentru a vizita peștera magică Golubinka și Ochiul Dragonului, nu trebuie ratată. O vizită la peștera Strašna peć, o vizită la cel mai înalt far de pe Marea Adriatică și multe alte locuri interesante care vă vor lăsa fără suflare vă vor face șederea de neuitat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ernest
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ernest Rančev Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Locuiesc în Brbinj pe Dugi otok și sunt aici să vă urez bun venit și să vă fac șederea cât mai frumoasă și plăcută. Vă urez bun venit pe frumoasa noastră insulă.

Apartament Ernest listare a fost vizualizat de 9469 ori de la 16.02.2022.