Apartamente MionaBrela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.831 pe noapte
Descriere detaliata

Casa noastră este situată pe primul rând la mare în Brela, un loc ideal pentru a vă odihni și a vă bucura de beneficiile peisajului mediteranean. Oferim cinci apartamente dotate modern, cu terasă și/sau balcon cu vedere frumoasă la mare. De una dintre numeroasele plaje de nisip sunteți despărțit de o scurtă coborâre pe scări proprii, înconjurat de copertine de pini. De asemenea, la cea mai faimoasă și mai mare plajă din Breljan, mereu băiată de soare, Punta Rata, se poate ajunge în doar câteva minute. Alte facilități, cum ar fi magazine, restaurante, cafenele și magazine de suveniruri sunt disponibile în imediata apropiere. Pretul include o bautura de bun venit, precum si parcare. Pentru toți cei cu spirit de aventură există și posibilitatea de a închiria un caiac, iar dacă preferați activități relaxante, vă oferim și masaj corporal (sport, relaxare, etc.).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervări, ne puteți contacta prin e-mail sau contact mobil. Ora ideală de sosire este după ora 14, iar ora de plecare este înainte de ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pretul include o bautura de bun venit, precum si parcare. Pentru toți cei cu spirit de aventură există și posibilitatea de a închiria un caiac, iar dacă preferați activități relaxante, vă oferim și masaj corporal (sport, relaxare, etc.).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Miona
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Miona Tokić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Miona listare a fost vizualizat de 12266 ori de la 07.07.2023.