Apartamente SpeedboatBrela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Cazare modernă cu vedere frumoasă la mare, al doilea rând la mare (aprox. 40 m). Apartamentul A4 1 / la etajul 2 / este dotat luxos si este destinat pentru 4 persoane cu posibilitatea unui pat suplimentar sau un patut. Este compusa dintr-o bucatarie, doua dormitoare (trecand dintr-o camera in alta), fiecare camera are baie proprie. Fiecare camera are LCD, aer conditionat, WIFI. Apartamentul A4 2 /parter/ este un apartament de aproximativ 70m2. Este un apartament modern cu bucatarie mare si sufragerie cu LCD, are doua camere mobilate modern, fiecare cu baie proprie, aer conditionat. Camerele au o terasă-balcon comun mare, cu o vedere frumoasă. Mai multe mașini sunt parcate în garaj. Posibilitatea folosirii gratarului. Piata este la cca 70 m de apartament. Plaja este situata la 30 m de apartament. Restaurantele La Bomba, Mediteran și Ivandića dvori sunt la 100 de metri. Distanța de la Makarska este de 10 km. Apartament garsonieră A2 Rustical este un apartament destinat pentru 2 persoane, care își doresc o vacanță specială și minunată și în același timp trăiește o aventură în mod tradițional dalmat. În vechiul Etnosel ŠOŠIĆI, care este situat la doar aproximativ 300 m de mare

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata depozitului este în valoare de 200 € sau prin acord în cont imediat și restul la sosire. Timpul de anulare a cazării cu posibilă rambursare a unei părți din avans este de min. Cu 2 luni înainte de începere / în caz de deces / Anularea cu 14 zile înainte de începere este fără rambursare Un / al 3-lea / pat suplimentar în cameră se percepe între 15 € și 20 €. Ora sosirii este după ora 11:00 a.m. Plecarea este până la ora 9:00 a.m.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata depozitului este în valoare de 200 € sau prin acord în cont imediat și restul la sosire. Timpul de anulare a cazării cu posibilă rambursare a unei părți din avans este de min. Cu 2 luni înainte de începere / în caz de deces / Anularea cu 14 zile înainte de începere este fără rambursare Un / al 3-lea / pat suplimentar în cameră se percepe între 15 € și 20 €. Ora sosirii este după ora 11:00 a.m. Plecarea este până la ora 9:00 a.m.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 60 km
  • Activităţi sportive: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartament garsonieră A2 Rustical este un apartament destinat pentru 2 persoane, care își doresc o vacanță specială și minunată și în același timp trăiește o aventură în mod tradițional dalmat. În vechiul Etnosel ŠOSIĆI, care este situat la doar aproximativ 400 m de mare / o casă veche specială, care nu face parte din apartamentul cu barca cu motor A4+1 și A4+2/. Trimitem informații și videoclipuri suplimentare pe whatsapp sau prin e-mail. Atenție: Baia nu face parte din cameră, dar este amplasată în mod tradițional sub casă. Are 8m2 și este doar al tău.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Speedboat
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
CHORZÓW, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2021
Superrr !!!

Apartament fantastic! Totul arată la fel ca în imagini. Apartamentul este bine întreținut și foarte curat. Bucătărie foarte bine dotată: farfurii, boluri, oale, pahare, blender, blender, aparat de cafea, ceainic etc. Aer condiționat în fiecare cameră. Două băi sunt lux și confort. Balcon mai mare decât apare în fotografii. Și vederea ... wow Mulțumesc din nou și salutări. Ewelina Banasik cu familia ei (18.06.08.2021)

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Nové Mesto nad Váhom, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Vacanță frumoasă și relaxantă

Am vizitat o familie Brela cu 4 membri și am stat într-un apartament cu barca cu motor 4 + 1. Gazdele au fost întotdeauna drăguțe și primitoare pentru noi, mare familie. Apartament mobilat modern și o grădină frumoasă în jur. Balconul are o vedere frumoasă la mare, Brac și Hvar. Cazarea este într-o zonă liniștită din Brela, unde veți găsi relaxare, dar în același timp nu vă veți plictisi. În apropiere se află un magazin la îndemână, un restaurant cu cafea excelentă, mâncare și înghețată. De la unitatea de cazare, pe scări, pe plajă. Apă curată, limpede, excelentă pentru familiile cu copii. Vă recomandăm și ne vom întoarce cu bucurie cândva.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Lutin, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2020
Mare satisfacție

Am fost în apartament în prima jumătate a lunii iunie, fotografiile corespund perfect, vederea mării și din apartamentele inferioare este frumoasă, iar pentru multe plaje mai mici este într-adevăr câteva minute, până la cea mai apropiată 2 Gazdele sunt foarte drăguțe, comunicarea are loc cu un slovac nativ care locuiește aici. Bucătărie echipată foarte bine, nu ne-a lipsit nimic, camere curate, mobilier de calitate și paturi, ambele băi curate și fără probleme. Singurele două dezavantaje posibile: băile trebuie să fie ventilate spre hol și dormitor, iar bunicii locuiesc în partea din spate a parterului (foarte drăguț!), În timp ce izolarea nu este complet perfectă - dar se aplică în primul rând băilor și holului cu bucătăria

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Adriana Šošić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca,
Mai multe despre proprietar

Vă mulțumesc că nu sunt interesați de apartamentele noastre frumoase în inima Dalmația Brela ... Așteptăm inima ta, vei fi cu noi minunat și de neuitat ...

Apartamente Speedboat listare a fost vizualizat de 106806 ori de la 06.03.2015.