Apartament Hiža38Čakovec - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Descriere detaliata

Locația apartamentului HIŽA 38 este aproape de autostrada Budapesta-Zagreb, nu departe de drumul principal. Casa are curte proprie, spatiu pentru parcarea mai multor masini, gradina proprie si livada. Este posibil să veniți la unitate cu un animal de companie prin acord și în condițiile regulilor casei. În apartament aveți 3 dormitoare (6 paturi de bază și 2 paturi suplimentare) - 2 băi și o toaletă suplimentară. Apartamentul are propria sa saună mai mică. Curtea apartamentului dispune de terasa, spatiu de socializare, gratar in aer liber, leagan pentru copii, fotbal de masa, baschet, echipament de badminton, volei - iar locul de joaca este situat langa casa. Există un depozit pentru biciclete, unelte de bază pentru bicicliști, precum și 2 biciclete pentru utilizare. Intrarea in apartament se face printr-o incuietoare inteligenta cu cod, esti singur in casa si curte si ai libertate deplina de miscare si folosire a curtii, parcarii sau facilitatilor de agrement din curte.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare și confirmare prin e-mail. Plata 100% din suma, cu 7 zile inainte de sosire, in cont. Ora de înscriere de la ora 17:00. Ora de check-out până la ora 10.00. Înregistrare obligatorie pentru oaspeți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea avansului în circumstanțe neprevăzute justificate și anulare cu 2 zile înainte de sosire.
Distante
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 900 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Gară: 900 m
Extra oferta
Bucătăria este complet utilată cu toate aparatele de uz casnic și toate mirodeniile de bază, cafeaua și ceaiul sunt disponibile și veți fi întâmpinat cu o băutură de bun venit sau cu un produs de casă din grădina proprie. Gratarul exterior este complet echipat pentru gratar. Curtea dispune de recuzită pentru distracția și recreerea copiilor, iar apartamentul are un dulap cu jucării.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Hiža38
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mirjana Trstenjak
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Salutări tuturor viitorilor noștri oaspeți. Sunt Mirjana, „editorul” principal și responsabil al apartamentului nostru Hiža38. Dar pentru ca eu să reușesc, am ajutorul întregii mele familii, soțului meu Dušan, bunica Marija, surorii Jasna, fiicele Ana și Eva. Cu toții suntem angajați să ne dăm contribuția pentru a ne întâmpina oaspeții cu maximă atenție, ca niște gazde bune.

Apartament Hiža38 listare a fost vizualizat de 2610 ori de la 11.05.2023.