Apartament MarinaCavtat - Dubrovnik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Cavtat și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Va oferim un apartament complet mobilat, cu balcon, acces Wi-Fi gratuit, aer condiționat, televiziune prin satelit și parcare privată. Bucataria este echipata cu cuptor electric și cuptor cu microunde, filtru de cafea, ceainic, frigider și alte echipamente necesare în camera de zi și în cameră există un televizor cu ecran plat. Pebble Beach este situat la 300 de metri de apartamente, în cazul în care vă puteți cumpăra bilete pentru excursii zilnice cu barca la insulele Elaphite din Dubrovnik. Apartament Marina este situat la 1 km de centrul orașului Cavtat, care oferă o selecție suplimentară de magazine, oficii poștale, muzee, baruri precum și restaurante excelente. Acesta este primul nostru an de închiriere de apartamente in casa este aproape toate noi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru realizarea rezervarii, clientul trebuie să plătească 20% avans din prețul convenit în contul bancar al proprietarului apartamentului, iar suma rămasă urmează să fie plătită la sosire. Check-in este după ora 14:00 și de plecare înainte de ora 10:00. Pentru sejururi mai lungi de 7 zile, aveți 10% reducere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Suntem aici dacă aveți nevoie de transport de la aeroport și din spate. Dacă aveți întrebări nu ezitați să mă contactați.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Marina, Iunie 2016
Magnific

locatie excelenta, un apartament cu mobilier nou, echipamente si ustensile, parcare, pace si liniste, aer foarte curat - un calmant (anti - stres) Gazdele foarte frumos și politicos, întotdeauna disponibile. oameni minunati, cazare minunata, o experienta minunata într-un oraș frumos, o vedere frumoasă a apus de soare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ivo Kristović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit! Numele meu este Antonia, eu sunt o mama a doi copii. M-am născut în pitorescul Cavtat. Am călătorit în jurul valorii de Europa, astfel că știu cum să ajute oaspeții să se bucure de vacanta. Îmi place turismul și de a lucra cu oamenii, eu sunt aici pentru solicitarea de informatii.

Apartament Marina listare a fost vizualizat de 4553 ori de la 19.05.2016.