Apartamente InesCavtat - Dubrovnik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Cavtat și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartament de Ines sunt situate în Cavtat, la numai 600 de metri distanță de plajă (5-10 minute de mers pe jos). Centrul este situat la 1 km și aeroport 4 km. Supermarket este de numai 200 m. Apartamentele sunt dotate cu toate echipamentele necesare, care va ajuta la a face de înaltă calitate și memorabil. Toate unitățile au vedere la mare, care se vor lua la apusul soarelui lasa fara suflare. În interiorul clădirii există o grădină și o terasă cu grătar, astfel încât să puteți încerca abilitățile lor culinare. Parcare și Wi-Fi este gratuit. oaspeții tăi sunt tratate ca regi și vom face să se bucure, și să rămână în apartamentul nostru este o experienta de neuitat, care va aminti și renumărarea ani de la întoarcerea sa acasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in este de la ora 13 și check-out a instalației este de până la 11 ore. Depozitul este de 30% din suma totală, iar restul se plătește la sosirea la instalația.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Aeroport: 4 km
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
La sosirea la apartament vă va întâmpina cu gazde primitoare, cu o băutură de bun venit. vă va oferi toate informațiile necesare cu privire la locul. Aceasta va ajuta să recomande și să organizeze excursii și oferă închirieri de mașini, motociclete, biciclete, bărci și altele asemenea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ines
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ines, Iulie 2016
Loc pentru a vizita

Cavtat este un loc frumos. Apartament cu Ines este cu adevărat special, eu și familia mea am fost surprinși. Se pare mai bine decât trăiesc în imagini. Proprietarii au fost foarte prietenos și de ajutor, ne-au dat o mulțime de informații utile despre oraș, restaurante, plaje și așa mai departe. Nu ne putem aștepta vara viitoare să se întoarcă din nou pe o perioadă puțin mai lungă. Ne-ar recomanda cu siguranta acest apartament, nu vei regreta, pentru că vă puteți aștepta la o vedere de neuitat la mare și apusuri de soare frumoase.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivan Udženija Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este John și am 31 de ani. Rămân, dar prietenii spun că eu sunt distractiv :). Îmi place să călătorească și să întâlnească oameni noi. In calatoriile mele am adunat experiența și cunoștințele altor chiriașii, pe care am trecut pe la apartamentele lor. Să vină și să se bucure, pentru tot ceea ce am pentru a ajuta la a face vacanța de neuitat.

Apartamente Ines listare a fost vizualizat de 6458 ori de la 05.07.2016.