Apartament AgnezaČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 1.855 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este mobilat nou si complet echipate, și este singura care poate fi închiriată în casă. Abjekat este lăsată pentru prima dată. Acesta este situat la etajul 1, cu o terasa de 18 m2 0min, cu vedere la insula Solta și mare, care este de 30 m, Apartamentul este situat într-o zonă verde liniștită și luxuriante. Nici trafic nici un vehicul sau a pietonilor. Mediul înconjurător este locuită de păsări și vă puteți auzi cântând de dimineața până seara. Plaja se află la 150 de metri de apartament aproximativ 3 minute de mers pe jos. Plajele sunt o varietate de piatră, beton, pietriș și nisip.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În față este implicit plata de 30% din valoarea totală a contului în contul bancar, restul de 70% în numerar, la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 9 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 55 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții obține băutură de bun venit. Poate fi amenajat pentru prepararea micul dejun sau masa de prânz sau cină. Oaspeții care sosesc cu avionul sunt binevenite la aeroportul Split. .
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Agneza
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
pécs, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2020
Cel mai bun

În primul rând, mulțumesc Zdravko pentru această săptămână minunată. Știam deja locul și acum nu a dezamăgit. Marea frumoasă, liniște, liniște. Pot scrie doar despre cele mai bune despre cazare. Apartamentul este foarte frumos. Curățenie, comandă peste tot. Totul este prevăzut pentru relaxare. Gazdele sunt foarte utile, dar nu sunt intruzive. Cina pe care am petrecut-o împreună a fost fantastică, într-o atmosferă foarte bună. Cea mai bună cazare de când am mers la Adriatic. A fost minunat și o recomand tuturor!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Bratislava, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Agneza, August 2017
Un loc frumos pentru vacanta

Vă mulțumim pentru o săptămână minunată petrecut în apartament Agneza! Apartament a fost echipat cu moderne si tot ceea ce este necesar. Descriere și imagine corespunde pe deplin realității. Aer condiționat și Wi-Fi a lucrat fără probleme. Marea este să se plimbe în jurul valorii între casele, nu poți dezertor doar pe trotuar. El a fost localizat de mers pe jos de plajă cu intrare treptată în mare. In cele mai multe magazine au nevoie pentru a merge cu masina. Insula Ciovo este conectat cu orașul Trogir printr-un pod și având în vedere că acesta este singurul pod care leagă insula pe continent, există încă constipati (doar minus). Proprietarii, Zdravko și Agneza sunt oameni foarte plăcute, atent și îndatoritor. Vă mulțumim pentru cina cu vin și pește la grătar.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Zahvala gostima

Zahvaljujemo gospođi Varinski na kometaru, o posibno što izabrala naša apartman za odmor sa svoj obitelji. Nadamo se da će ponovo doći. Lijepi pozdrav obitelji Varinski

Wadowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Agneza, Iulie 2017
vacanță frumoasă

Vom descrie vacanța noastră un pic diferit decât toți ceilalți, deoarece la punctele ..... 1. Apartament foarte frumos și funcțional. Echipat cu tot ceea ce avem nevoie pentru patru familia noastră este o terasă mare cu vedere mare. În fiecare seară sa bucurat bine .... un pahar de vin ... 2. Gazdele oameni minunati ... am aprecia astfel pentru totdeauna. Foarte util în orice situație, chiar și o criză (boală fiica noastră Zuzi) Micul dejun servit de ei și alte specialități delicioase ..... 3. Foarte aproape de locuri frumoase pentru înot și băi de soare pentru copii și adulți, deși accesul destul de exigente :) 4. În general o zonă foarte frumoasă și un bun punct de plecare pentru a explora multe locuri interesante în cazul în care nu există nici o lipsă în zonă. Apartamentul in sine este situat într-un mediu foarte liniștit, care vă permite să vă relaxați complet după un an de muncă grea ....... 5. Cu deplina responsabilitate recomanda acest loc

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zdravko Cvitković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Pensionar, 65, comunicativ, responsabil, vorbesc engleză, italiană și germană sunt služim.Dobro gătesc, îmi place de vânătoare și pescuit, muzica buna si de film, în special, face prieteni. Sunt o persoană care urmează să fie socotit cu.

Apartament Agneza listare a fost vizualizat de 57785 ori de la 20.05.2015.