Apartamente LevantČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 21 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În imediata apropiere a mării și pădurii de pini, în partea de sud a insulei Čiovo, două apartamente la primul etaj al unei case de familie, cu vedere la insulele Brač, Hvar, Šolta, Drvenik și infinit. Ambele apartamente sunt aerisite, orientate spre sud si est (Levante) si vest (Ponente), dotate cu materiale si electrocasnice de calitate. Un dormitor cu linii esențiale, cu un pat de 160x200 cm, o saltea de primă clasă și un topper de saltea umplut cu spumă cu memorie și bineînțeles așternuturi bine alese, îți vor garanta confortul. Baia este dotata astfel incat sa ai garantie sa nu ratezi nimic. O relaxare suplimentară va fi cu siguranță ajutată de un living confortabil cu o canapea (cu posibilitatea de o canapea extensibilă), un televizor de 40\\ și o bucătărie în care puteți stoca rețetele preferate. Un balcon pentru cafeaua de dimineata si un aperitiv de seara, posibilitatea de a folosi un gratar comun, o masa de gradina si un dus in aer liber va vor garanta cu siguranta buna dispozitie de vara. Suntem aici, sunteți la doar un clic distanță de noi!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii: 15:00, ora plecarii: 10:00. Alte reguli standard ale casei sunt afișate chiar în apartament. Rezervarea se confirma dupa plata a 25% din suma totala in contul emitentului. Restul se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 90 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Perla Adriatică croată cu o istorie impresionantă, orașul Trogir, aflat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, se află la doar 5 kilometri de tine. Pe de altă parte, Split, la care se poate ajunge cu mașina sau cu barca, este la doar 20 km. Acest oraș al lui Dioclețian datează din secolul al IV-lea d.Hr. și se află sub protecția UNESCO din 1979, ceea ce este un exemplu unic în lume. Frumusețea celor șapte cascade de travertin, un fenomen natural și carstic al Parcului Național Krka (50 km), vă va rămâne cu siguranță în memoria pentru totdeauna. Numeroși operatori de pe insulă oferă servicii de excursie către insulele și lagunele din apropiere. În apropiere se află și o școală de scufundări. In imediata apropiere a apartamentului nostru, scufundat intr-o padure de pini, se afla frumoasa Plaja Alba (Vela Draga).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Levant
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 21 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Skierniewice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Merită să te îndrăgostești de acest loc!

Recomand cu caldura! Apartamente frumoase, dotate cu tot ce ai nevoie - ne-am simtit ca acasa. In apropiere se afla o plaja fermecatoare Vela Draga - atmosferica, intima, romantica, cu multa umbra si soare, potrivita pentru copii. Apă curată. Și priveliștea de pe terasă - poți privi la nesfârșit. Exista o potecă de-a lungul țărmului pe care ne-am plimbat admirând priveliștile și apusul. Proprietarul Nina. Ne amintim de această sărbătoare și de acest loc. Sylwia și David cu copii.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Hessen, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, August 2023
Foarte recomandat

Descrierea apartamentului corespunde realitatii. Locație foarte frumoasă. Tot ce este necesar este în casă. Și dacă ceva lipsește - Nina, gazda, este întotdeauna disponibilă să ajute într-o manieră competentă și prietenoasă. Ne-ar plăcea să revenim.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Ludwigsburg , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Multumesc Nina!

Apartamentul are tot ce ai nevoie pentru o vacanta buna. Vedere frumoasa la mare de pe terasa. Nina ne-a găzduit foarte bine și a fost mereu acolo dacă aveam nevoie de ceva. Doar lauda si recomandare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc din suflet, Daniel!

Multumesc pentru complimente si recomandare, draga Danijela. Familia M este întotdeauna binevenită la noi, ați fost oaspeți grozavi.

Afișați toate recenziile
Nina Merčep Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi surferi de internet, familia Mercep vă urează bun venit pe site-ul nostru. Din vara trecută am decis să vă deschidem primul etaj al casei noastre, dragi oaspeți! Deci, într-un apartament nou și confortabil vă puteți bucura de modul în care am făcut-o timp de trei decenii. Vino și să-ți arătăm faimosul know-how din Dalmația \\\\\\\

Apartamente Levant listare a fost vizualizat de 44090 ori de la 25.06.2018.