Apartamente Villa DaniČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 29 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Pe partea de sud a insulei Ciovo, care este conectată prin două poduri de orașul vechi Trogir și de continent, în Businci din Okrug Gornji, la 60 de metri de marea și plaja limpede, vă oferim noi, modern și superb echipat. apartamente în stil scandinav. Toate cele trei apartamente; Swea, Tora și Freja au vedere la mare și la insulele Solta, Brac și Hvar. Apartament Freja se remarcă prin vederile sale fantastice deschise. Fiecare apartament are aproximativ 55m2, apartamentele Swea & Tora au doua dormitoare cu paturi duble, apartamentul Freja un dormitor. Sufragerie și bucătărie dedesubt unde veți găsi tot ce aveți nevoie, cum ar fi aragaz, cuptor și cuptor cu microunde. Mașină de spălat vase, filtru de cafea, ceainic și frigider cu congelator. În bucătărie și pe balcon sunt disponibile zone de luat masa. Baie mare cu duș și mașină de spălat. Aer condiționat separat în fiecare cameră, TV prin satelit cu canale interne și internaționale și wi-fi sunt, de asemenea, incluse în preț. Piscina incalzita, dus si gratar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru ca rezervarea să fie confirmată, este necesar să plătiți 30% din prețul total în contul nostru de giro. Dacă rezervarea este anulată, suma plătită de 30% nu va fi rambursată. Restul sumei pentru toata perioada se achita in numerar la intrarea in apartament. Apoi este necesară și prezentarea unui pașaport sau carte de identitate pentru înregistrarea turistică. Le dorim tuturor oaspeților noștri o vacanță plăcută relaxantă, ceea ce înseamnă că nu sunt permise zgomote, conversații puternice sau muzică între orele 23:00 și 8:00. Vizitele în apartament sunt permise doar în cazuri excepționale și cu notificarea prealabilă a proprietarului casei.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toate plajele din fotografii sunt la 60 până la 300 de metri de apartament. Plaja cu pietriș, cu mare mică adâncime și multă umbră potrivită pentru cei mai mici copii este la 300 de metri de apartament. Parcarea gratuită în curte este oferită pentru mașina dumneavoastră personală. (O mașină de mărime normală per apartament.) În curte există o piscină încălzită cu șezlonguri, duș în aer liber și grătar care împreună cu zona de luat masa este disponibilă oaspeților. Preturile pentru perioada dorita le gasiti in lista de preturi. Pretul include curatenia in ziua plecarii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Dani
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 29 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Okrug Gornji , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Absolut cel mai bun loc de cazare în Okrug Gornji

Am închiriat apartamentul de sus și nu puteam fi mai fericiți. Spatiul este curat si este tot ce ai nevoie. Priveliștea de pe terasă este uimitoare!!! Există o masă și un lounge acolo. Un pat foarte confortabil, o mașină de spălat vase, un duș mare și drăguț și o mașină de spălat vă fac vacanța mai ușoară. Piscina o face foarte plăcută, iar in acea zona de gradina sunt si un duș pentru a putea face duș înainte de a intra în piscină. La 60 de metri de casa te asteapta marea draguta!!! În apropiere se află un minimarket și mai multe cafenele și restaurante frumoase. Fă-ți o favoare și închiriază acest loc foarte frumos pentru o vacanță foarte, foarte bună. Darko și Niclas sunt cele mai bune gazde pe care ți le poți dori. Sunt atenți, prietenoși și mereu acolo pentru a vă oferi sfaturi bune despre ce să faceți și despre ce nu faceți atunci când vă aflați în Croația.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Krakow, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2023
Un loc foarte frumos de relaxare

descriere 100% în concordanță cu realitatea. Gazdă foarte drăguță, cu limba engleză fluent. Un loc minunat pentru relaxare, liniște în jur, vedere frumoasă la mare de pe terasa mare. Îl recomandăm cu căldură. Jola și Sławek din Cracovia

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Torslanda, Suedia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Ce weekend!

Dacă aveți nevoie să vă relaxați, dacă aveți nevoie de cea mai fantastică cazare împreună cu golfuri frumoase cu cea mai limpede apă pe care ați văzut-o vreodată, atunci acesta este locul. Vederea de pe balcon este incredibilă. Zona de piscină este grozavă, de asemenea, și poți sta acolo toată ziua dacă vrei, să-ți iei o zi liberă, din tot ce poți găsi chiar după colț. Gazda, Darko este cel mai decent tip și vă poate oferi sfaturi grozave despre orice, de la traseu la închiriere de mașini și locuri frumoase de vizitat. Vom reveni, puteți conta din asta.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Darko Antunovic Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Daneză,
Mai multe despre proprietar

Dragi musafiri! Însumi îmi place să călătoresc, am vizitat mai multe continente și multe țări. Am stat în multe hoteluri și apartamente, așa că atunci când îmi construiesc și mobilez apartamentele am încercat să-mi folosesc cunoștințele și să le fac mai frumoase, confortabile și mai personale, astfel încât șederea dumneavoastră în ele să fie de neuitat și abia așteptați să veniți din nou.

Apartamente Villa Dani listare a fost vizualizat de 35332 ori de la 16.01.2021.