Apartamente JakiCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Crikvenica și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamente moderne, recent construite, în centrul orașului. Distanța de la plajă este de 150 de metri. Suntem aproape de toate facilitățile importante. Un magazin este la 30 de metri. Bancomatul, brutăria, oficiul poștal, ambulanța și alte facilități sunt la îndemână. Apartamentele au WiFi gratuit, aer condiționat, parcare, programe prin satelit, paturi confortabile la hotel, balcoane și o terasă cu grătar și spațiu pentru joacă și socializare. Pe lângă cele de mai sus, există și alte facilități de care aveți nevoie pentru o vacanță plăcută și confortabilă. Cazarea este ideală pentru cupluri, familii și oameni de afaceri. Bine ați venit la apartamentele noastre și depinde de noi să vă oferim o vacanță de neuitat. Informații despre ocupare și prețuri pe perioade sunt disponibile în meniu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare cu plata cu minim 30% în avans. Ora sosirii este după ora 13, ora plecării până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 30 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 50 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Port: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jaki
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Wels, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Vacanță 2020

Am stat 6 nopți (08.08.-14.8.2020) la Apartment Jaki, totul a fost perfect (curat). Dna Maja este foarte prietenoasă și fericită. Ea este întotdeauna acolo pentru oaspeții tăi. Locația este perfectă, totul este în apropiere (supermarket, boutique, restaurante, poștă, bancă, piață de weekend ... etc. Plaja este, de asemenea, la 2-3 minute de mers pe jos. Securitate în casă (ușă cu sisteme de alarmă) Codul este dat doar oaspeților. Îl putem recomanda doar. Mulțumesc pentru tot Maja Pana data viitoare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Jaki

Mulțumesc dragă Rasema! Suntem atât de fericiți să auzim că ați fost mulțumiți. Voi doi sunteți întotdeauna bineveniți. Ai fost invitați uimitori !! Mulțumesc pentru tot 😍

Maja Niksic Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, bine ați venit la apartamentele Jaki. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi tot ceea ce o sărbătoare merită. Gazdele voastre, Maja și Juraj.

Apartamente Jaki listare a fost vizualizat de 32815 ori de la 24.06.2019.