Apartamente NoahCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Într-o zonă liniștită din Crikvenica, la doar 5 minute de mers pe jos prin pădurea de pini până la plajă, veți găsi cazare confortabilă și gazde primitoare. Avem 3 apartamente moderne cu toate tehnica de bucatarie. În fiecare apartament există și o mașină de spălat vase. Experimentează plăcerea de a bea prima cafea sau ceai de dimineață pe terasa cu vedere la mare și parfumul de lavandă, rozmarin, dafin, oleandru sau o seară luminată de stele... Prospețimea zilei va fi asigurată de aer condiționat. In curte puteti folosi gratarul cu carbuni si savurati delicatese calde de la gratar, izolat de zgomotul orasului. Apartamentele Strahija sunt o alegere ideală pentru familiile cu copii care, după activitățile pe mare, se pot juca în cea mai verde curte din stradă, plină de palmieri și plante mediteraneene. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mașina dvs., o vom pune în parcare din curtea noastră. Datorită amestecului dintre climatul montan și mediteranean și aerul plin de sare medicinală, zona Crikvenica este benefică pentru bronșită și astmatici.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Chiria zilnică a apartamentului include consumul de energie electrică, apă, lenjerie de pat, prosoape, tacâmuri și ustensile de gătit. În ziua plecării, vă rugăm să părăsiți apartamentul până la ora 10. In ziua sosirii apartamentul se intra dupa ora 14.00. Taxa de turism este inclusă în prețul închirierii unui apartament. Aerul condiționat este taxat cu 5 euro pe zi pentru APP CVRČAK, pentru APP GALEB 7 EUR pe zi și pentru APP MORE 10 EUR pe zi. Închirierea aerului condiționat este opțională. Copiii până la 3 ani fără pat și servicii peste noapte stau gratuit, iar copiii până la 5 ani care dorm cu părinții plătesc 5 euro pe zi. Patul suplimentar se plătește cu 8 euro pe zi. Câinele sau pisica plătesc 6 euro pe zi. Pentru sejururi de până la 3 nopți plătiți cu 30% mai mult. Este necesară plata în avans și plata la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Casino: 1.5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Hosts apartamente Strahija sunt Stephen si Gordana, care va ajuta cu amabilitate face vacanța un an doar de preferințele dumneavoastră. Discret dar prietenos, va lua sfaturi și soluții de implicare în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. În afară de croată, vorbesc germană, engleză și slovenă. Cea mai înaltă recunoaștere pentru experiența lor de muncă a reveni invitați din diferite țări europene și recomandările prietenilor lor. Pentru vacanta bine-meritata, selectați un loc unde va fi relaxat, departe de stresul și aproape de natură, într-un mediu confortabil Strahija Apartamente în Crikvenica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Noah
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nowy SĄcz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, August 2020
Apartmani Strahija

Gazdele sunt foarte drăguțe, prietenoase, de ajutor, foarte amabile și generoase Ne vom aminti această vacanță foarte drăguță.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Przysucha, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Noah, August 2018
Minunate gazde

domnilor, Strahija sunt oameni minunați, în fiecare zi ne îngrijesc pentru a avea fructe proaspete sau alte delicatese. Distanta de mare destul de mult, dar toată lumea va oferi sfaturi pentru centrul orașului este de aproximativ 3,5 km puteți merge de-a lungul coastei cu vederi minunate. Cazare foarte frumos, curat, răcoros, mobilier de înaltă standard de origine. Există două magazine chiar în spatele casei. Salutări către proprietari.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Toruń, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Noah, August 2017
recomanda

Proprietarii foarte frumos, prietenos. Apartament recomandabil. Am stat în 6 + 2. 5 adulți și 3 copii. Dar, în liniște 2 mai multe persoane ar putea potrivi. Vedere de pe terasa unde marea (un pic limitat de copac), dar atât de minunat. Plaja aproape la orice plimbare de 7-10 minute. Cea mai apropiată plajă situată pe pietriș, dar nu a cauzat probleme, în plus față de câțiva copaci a dat umbră. Coborarea la apa foarte frumos-copii ar putea scălda în voie. Pe de cealaltă parte a centrului comercial și casei Lidl. Cabană la marginea orașului, care cred că este un mare plus pentru că au existat astfel de mulțimi. În contrast, plimbare de promenada principală seara a fost o plăcere. Dacă vii la cei din jurul tău sunteți sigur de a beneficia. RECOMANDA

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Azra Heremic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragii noștri viitori oaspeți, deși nu sunt proprietarul apartamentului în care vă veți petrece vara, sunt persoana care vă va întâmpina și vă va fi disponibil pe durata șederii dumneavoastră în apartamentele Noah din Crikvenica pentru orice întrebări sau probleme. Sper că ne vom întâlni în curând și pentru toate întrebările mă puteți contacta direct prin WhatsApp sau Viber. Azra

Apartamente Noah listare a fost vizualizat de 126276 ori de la 22.01.2016.