Apartamente RogićCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamentele Rogić sunt situate într-un oraș mic din Crikvenica, cu o climă mediteraneană situată pe țărmurile frumoasei Mării Adriatice. Oaspeții pot alege între două apartamente echipate modern și decorate într-o zonă liniștită din Crikvenica. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 700 m, aproximativ 10 minute de mers pe jos până la plajă. Terasa apartamentului oferă o priveliște frumoasă asupra Kvarnerului. Apartamentele pentru plăcerea dvs. oferă o bucătărie complet echipată, aer condiționat, TV, Internet (wi-fi) și un loc de parcare rezervat. Asteptam cu nerabdare sosirea ta !!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea apartamentului, se plătește o plată în avans de 20% din prețul total, iar partea rămasă la sosire. Suplimentul pentru mai puțin de 3 nopți este de 30%. Ora de sosire ideală este de 14 ore, iar ora de plecare este de 10 ore. Aerul condiționat nu este inclus în prețul apartamentului și este taxat cu 6 euro pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oferta locului include diverse evenimente și conținut, cum ar fi sporturi nautice, acvariu, excursii cu barca, diverse restaurante cu pește, expoziții și concerte, multe jocuri distractive pentru copii și adulți ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rogić
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Turza śląska, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Rogić, Iulie 2016
recomanda

Ca o familie cu doi copii mici, am avut o pauză foarte plăcută. Apartament confortabil, copiii aveau camera lor, avem un dormitor separat și în timpul zilei, și așa mai departe cel mai bun a fost terasa - mare, în condiții de siguranță pentru copii și o vedere frumoasă la mare. Bucătăria complet echipată cu un frigider, o cameră de zi spațioasă. Totul curat și parfumat. Ne-a lipsit nimic, proprietarul foarte frumos și un fel doamnă. Vă recomandăm șederea în acest loc. Vă mulțumesc pentru doamna foarte frumos la momentul! Vom recomanda acest loc pentru familia ta.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ruža Rogić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Rogić listare a fost vizualizat de 68493 ori de la 14.05.2016.